Winston Gerschtanowitz nieuwe presentator Boulevard

Geplaatst op Fri 20 Jun 2008 om 10:42

Winston Gerschtanowitz volgt na de zomer Daphne Bunskoek op als vaste presentator van RTL Boulevard. Dat ver- telt een zegsman van RTL 4 vandaag. Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 noemt Winston een ‘meer dan bekwame opvolger’. De netmanager van de commerciële zender is nog altijd te- vreden over Boulevard. “Dankzij Daphne, Albert en Winston is ‘RTL Boulevard’ na zeven seizoenen nog steeds een toon- aangevend programma met uitstekende marktaandelen.

Erland Galjaard vindt Winston een geschikte opvolger voor Daphne Bunskoek. “Winston heeft de afgelopen maanden met zijn ervaring, talent, humor en kennis van de showbizz-wereld bewezen een meer dan bekwame opvolger te zijn.”

Winston, die de komende weken ook te zien is in de zomerprogramma’s ‘NL Vertrekt’ en ‘De Bloemenstal’, presenteerde Boulevard dit seizoen al één dag in de week.

‘RTL Boulevard’ bepaalt sinds 3 september 2001 samen met het RTL Nieuws de vooravond van RTL 4. Naast de presentatie zijn ook de vaste deskundigen gezichtsbepalend voor het programma: Albert Verlinde (showbizz), Peter van der Vorst (royalty), John van den Heuvel (crime), Fiona Hering (lifestyle), Marc van der Linden (royalty) en Leco van Zadelhoff (lifestyle).
53 Reacties op “Winston Gerschtanowitz nieuwe presentator Boulevard”


 1. Roel

  Uitstekende keus.

 2. Anoniem

  Gelukkig heeft RTL niet gekozen voor Humberto en Gordon, die twee vinden zichzelf veel te grappig! Dan is Winston toch een goede keuze.

 3. irith

  TOPPER!!!!! Daar ben ik blij mee zeg……………….

 4. Jeremy

  Kut keuze. Hij bakt er niks van.

 5. Anonymous

  Bah

 6. Yossarian

  Winston is saai.

 7. peter

  zucht…

 8. Anonymous

  Boring!!!!!!!!!

 9. Tim20

  Mooi. Niks is erger dan Gordon en Kwallie naast elkaar, en Humberto moet zich gewoon alleen met sport bezig houden.

 10. Sander

  Liever Winston dan al die zeikerds hier. Stel je voor dat ze bijvoorbeeld Sylvana hadden laten presenteren.

 11. Anonymous

  Vreselijk de Winston, hopelijk dalen de cijfers dit seizoen, wat een slecht presentator bahhh

 12. Hans

  Jakkes

 13. Anonymous

  Mediacourant even nieuw vragen verzinnen de Poll heeft geen zin meer we weten het al ff jullie werk goed doen

 14. Rem

  en Peter R de Vries dan??
  die valt toch ook regelmatig in als Crime deskundige??

 15. Hans

  Reactie op Hans:

  Ik zal het even toelichten: Ik vind dat Winston geen persoonlijkheid heeft, geen unique selling point. Hij is het toonbeeld dat elk mens vervangbaar is. hij voegt niets toe. Maar, hij is wel beter dan Gordon, maar dat is niet moeilijk.

 16. Anonymous

  Reactie op Rem:

  Precies. net als Daphne Deckers. Kan Erica Terpstra geen vaste sportdeskundige worden? O nee, ze is te oud voor onze Erland…

 17. sven

  stelletje zeikerds hier … doe t hem maar na, n bedrijf runnen wat zo groot is en iedereen n mening over heeft….

 18. Danmen

  LeuK:D hij vertel wel leuk, en heeft ook interesse in allerlei onderwerpen

 19. !#Michael#!

  In alle internetpolls die ik gezien heb kwam Winston als de favoriet uit de bus, na Beau dan in de meeste polls…

  Denk dat veel mensen dit wel een geschikte opvolger vinden, hij heeft immers al vaker de show gepresenteerd. Ook toen bleven de kijkcijfers gewoon op peil!

  Mensen zappen niet weg bij hem, en ik vind hem wel geschikt, leuk dat hij nu een succesvol programma op z’n cv bij mag schrijven ;)

  En dit zag natuurlijk iedereen aan komen, Winston als de nieuwe host van Boulevard.

  Best nog wat goede BN’rs uit die soaps voort gekomen! Wie ziet in hem Nog Harm van Kloppenburg uit Goudkust, dat iele ventje met z’n babyface :P Hijs in elk geval leuk opgedroogt, hoewel ik ‘harm’ altijd ook wel schattig vond ;)

  RTL Boulevard is een show met een overwegend vrouwelijk profiel. Ik denk dat Winston net als Beau dat natuurlijk was. Wel als man-candy gezien word door de vrouwelijke boulevard kijker. Geen slechte keuze helemaal niet!

 20. Kees

  Reactie op !#Michael#!: Helemaal mee eens!

 21. KNL

  Ik persoonlijk vind hem veel te saai, te braaf en te ‘gewoon’. Ook geen goed tegenwicht voor Albert, in mijn ogen althans.
  Maar zo te lezen zijn er ook genoeg mensen blij met deze keuze.

 22. Anonymous

  Als Harm was het maar een slungel, een beetje met zijn handen in zijn broekzakken lopen mijmeren over Irene, Marriet e.a. Ja, ik keek het wel :)

  I.i.g. is hij beter dan Gordon.

 23. Rik

  Reactie op Anoniem:

  Harm lapte alle regels der etiquette aan zijn laars. :)

  Maar, dat was zijn rol, natuurlijk. Van Winston zelf ben ik niet zo weg. Hij heeft het niet. Ik kan het moeilijk uitleggen, het is een gevoel.

 24. Erwin

  Het was te verwachten dat Winston de beste papieren voor de job had natuurlijk. Eigenlijk had ik gehoopt dat hij het samen zou presenteren met nog iemand maar dat blijkt het dus niet te worden. Hij wordt het vaste gezicht. Ik vind Winston niet slecht, maar meer geschikt als invaller. Daarom had ik gehoopt dat er nog iemand bij zou komen om het een beetje af te wisselen. Hij alleen is wel een beetje saai. Hij is verder ook een beetje te braaf en mist ook een beetje het cynisme wat Beau en Daphne wel hadden. Maar goed, we zullen het zien. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken op den duur in de kijkcijfers.

 25. Anonymous

  Reactie op Anoniem:

  Die houding was buitengemeen storend, ja. Als hij die houding bij boulevard maar niet aanneemt, lulletje rozenwater.

  Reactie op Erwin:

  Dat is het: Winston is niet meer dan een invaller.

 26. Erwin

  Ik hoorde vanochtend op de radio bij Evers dat het niet gezegd is dat hij het alleen blijft presenteren. Ze zijn nog bezig met een invaller die kan invallen mocht Winston een keer niet kunnen. Voorheen was Winston altijd de invaller.

 27. Anonymous

  Reactie op Erwin:

  Laten we hopen dat onze Winston vaak verhinderd is.
  Handen uit de broekzakken en aan de bak, Winston. Laat ze dat wij ongelijk hebben!

 28. Anonymous

  Reactie op Erwin:
  leuk is dat altijd he, we zijn nog bezig met een ander. Humberto zien ze uiteindelijk toch niet zo zitten en gaat naar het eredivisiekanaal. Is al lang bekend dat ze Irene Moors proberen te strikken voor deze job, als ik de verhalen zo hoor is dit al zowat rond

 29. mart

  reactie op erwin is van mij

 30. Sandra

  Jammer, dat het Winston is geworden. Winston heeft geen uitstraling en is geen echte personelitie.

 31. Mart

  Reactie op Sandra: Wie had jij daar dan willen zien?

 32. jorrit

  ik vind winston erg sympathiek en een goeie vervanger voor daphne! irene als stand inn is super! over life and cooking, is daar al nieuws over? weet iemand dat? en o ja,winston vind ik een lekkere kerel,succes!

 33. Mart

  Reactie op jorrit: Over life en cooking is zover ik weet nog geen duidelijkheid over zou best kunnen dat dat tijdens de najaarspresentatie bekend wordt gemaakt.

 34. ©hiel

  Zo jammer dat Winston het 4 keer per week gaat doen, had liever Sylvana (verassend leuk) of Irene vast gehad. Of totaal iemand anders. Misschien wen ik d’r aan ;)

 35. Anonymous

  Sylvana heeft een aantal keer gezien bij rtl boulevard! Ze doet het leuk! veel leuker dan Winston gergaronawjwiet ofzo

 36. Berend

  Slechte keuze die Winston. Geen persoonlijkheid. Net naar Boulevard gekeken met Sylvana. Had ik niet zoveel mee voorheen, maar ze was goed!
  Hulde!

 37. Sky

  Ik had toch liever Bridget Maasland gezien. Die is net wat pittiger dan de softe Winston en dat vind ik wel een vereiste bij Boulevard.

 38. Sandra

  Winston kan geen tegengas geven op Albert, en zal Albert dus altijd naar de mond toe praten.

 39. Matt

  Ja laat Irene Moors weer vaste invaller van Winston worden. Die deed het altijd zo leuk. Die straalt echt wat uit en kan met haar humor het programma heerlijk kijkbaar maken.
  Dus BLVD ….Winston en Irene ?

 40. Anoniem

  Nu ik Boulevard van vandaag gezien heb weet ik het zeker: Sylvana moet Boulevard presenteren ipv Winston! Niet dat Winston een slechte presentator is, maar Sylvana heeft gewoon veel meer persoonlijkheid. En dan als vervanger Irene Moors.

 41. Robin

  Tja Erland heeft zn keuze gemaakt, daar veranderen we heus niets aan als we zo gaan zitten mopperen op Winston!

 42. Craig

  Sylvana doet het ook wel leuk. Hopelijk wordt zij de vaste invaller.

 43. David

  Hmm, vind Winston een sympathieke gozer maar niet bepaald geschikt voor de baan. Ik vind hem zo inhoudloos als een gescheurd condoom en hij weet geen tegengas te geven aan Albert en Co. Dan liever Sylvana, vond haar het gister erg goed doen.

 44. insider

  Sylvana was ook degene die de beste papieren op zak had en RTL wilde haar ook voor vast… Alleen kwalbert zag dat niet zo zitten en heeft daar een stokje voor gestoken!

 45. Gea

  Sylvana is idd een TOP WIJF! Ze doet het ook nog eens leuk, dus aub vaste invaller. Winston vind ik ook wel ok.

 46. KNL

  Ook Sylvana gezien vorige week en (eveneens) aangenaam verrast. Voor mijn gevoel ‘losser’ en spontaner dan Winston, waarbij het allemaal erg braaf en saai dreigt te gaan worden!

 47. Annemie

  Vind Winston prima keuze, sinds hij er is kijk ik graag naar RTL Boulevard.

 48. anoniem

  Winston kijk uit dat je niet te leuk wil worden of dat je op Albert Verlinde gaat lijken (ontzettend zonde) blijf bij jezelf, je bent je eigen ruiten aan het ingooien, echt niet leuk. Zonde van zo’n leuke vent

 49. Hennie

  Gooi die Kwalbert Verlinden er eens uit, daar word ik nou misselijk van. Hij geniet ervan om mensen te kijk te zetten, maar zelf stapt hij bij het minste of geringste naar de rechter, hij verziekt het hele progamma !!!

 50. Hennie

  En Winston, ik vind dat je het SUPER doet !!!!

 51. Anonymous

  Beroeps zeikerd

 52. Anonymous

  Kijkt nooit Opsporingverzocht zeker .Rtl uitzending 06-12-2012

 53. J J

  Kijkt nooit naar opsporing verzocht zeker

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.