Winston Gerschtanowitz nieuwe presentator Boulevard

Winston Gerschtanowitz volgt na de zomer Daphne Bunskoek op als vaste presentator van RTL Boulevard. Dat ver- telt een zegsman van RTL 4 vandaag. Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 noemt Winston een ‘meer dan bekwame opvolger’. De netmanager van de commerciële zender is nog altijd te- vreden over Boulevard. “Dankzij Daphne, Albert en Winston is ‘RTL Boulevard’ na zeven seizoenen nog steeds een toon- aangevend programma met uitstekende marktaandelen.

Erland Galjaard vindt Winston een geschikte opvolger voor Daphne Bunskoek. “Winston heeft de afgelopen maanden met zijn ervaring, talent, humor en kennis van de showbizz-wereld bewezen een meer dan bekwame opvolger te zijn.”

Winston, die de komende weken ook te zien is in de zomerprogramma’s ‘NL Vertrekt’ en ‘De Bloemenstal’, presenteerde Boulevard dit seizoen al één dag in de week.

‘RTL Boulevard’ bepaalt sinds 3 september 2001 samen met het RTL Nieuws de vooravond van RTL 4. Naast de presentatie zijn ook de vaste deskundigen gezichtsbepalend voor het programma: Albert Verlinde (showbizz), Peter van der Vorst (royalty), John van den Heuvel (crime), Fiona Hering (lifestyle), Marc van der Linden (royalty) en Leco van Zadelhoff (lifestyle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen