Kijkcijfer voorspellen: Let’s Dance

Naar een idee van de weblogbezoekers, vanaf heden: ‘Kijkcijfer voorspellen’. Peil je voorspel- lende gave door de SKO-kijkcijfers van nieuwe shows of opmerkelijke uitzendingen te raden.

Voorspel vandaag de kijkersaantallen van:

Let’s Dance, het Nederlands Danskampioenschap (RTL4, 20:30 / 22:20) – Met het succes van Dancing with the stars in het achterhoofd komt RTL 4 binnenkort niet alleen met de tweede editie van dit dansprogramma, maar ook brengt de zender een nieuwe dansshow met Irene van der Laar. Vanavond zendt RTL 4 de twee uur durende special Let’s Dance uit met Robert ten Brink.

Deze special wordt uitgezonden in aanloop naar Dancing With the Stars II. Let’s Dance is een registratie van de Siebrand World Trophy Latin American en de offici?le Nederlandse Danskampioenschappen.

Cor van der Stroet, bekend als jurylid van Dancing with the Stars, is ook in de uitzending van vanavond te zien. “We hebben hier te maken met topsport“, vertelt hij bij TVgids Online. “De Siebrand World Trophy is een parel op de internationale danskalender, waarvoor de beste dansparen ter wereld uitgenodigd zijn. We moeten dus veel strenger zijn dan bij Dancing with the Stars. Het is pittig om juryvoorzitter van zo?n evenement te zijn, want een prestatie op de dansvloer is moeilijk in cijfers uit te drukken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld schaatsen.” Let?s dance is een opmaat naar een nieuw seizoen Dancing with the stars. “De BN?ers zetten in Dancing with the stars een heel behoorlijke show neer. Als je de korte tijdsspanne waarin ze het dansen onder de knie moeten krijgen in gedachten houdt, zie je dat ze een gigantische prestatie hebben geleverd.

[hr]

De resultaten

Woensdag kon men de kijkcijfers van Let’s Dance (RTL 4). In totaal zijn er 43 voorspellingen gedaan. Onderstaand een overzicht:

Let’s Dance (SKO-kijkcijfer: 738.000)

Tijs zat met 15.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer.

[quote]Roon – 827.000

Soapies – 786.000

Tijs – 723.000

Joost van Erp – 712.000

Avi – 699.000[/quote]

Anne Lorette en www.ONMweb.com zijn de winnaars van zaterdag 18 maart

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen