Wil Gordon via Make Up Your Mind imago oppoetsen? ‘Hij doet mee’

Gordon doet volgens tv-kenner Rob Goossens mee aan de huidige serie van Make Up Your Mind. Is het een poging om zijn vernachelde imago op te poetsen? “Natuurlijk zit hij in dat pak!”

Gordon © RTL

Het zou zomaar kunnen dat Gordon meedoet aan de huidige serie van Make Up Your Mind, het programma van Carlo Boszhard waarin BN’ers verkleed gaan als drag. Het zou een poging kunnen zijn om aan zijn imago te werken, aangezien dit een vrolijk en positief programma is. Tot nu toe hebben we hem sinds zijn tijdelijke comeback vooral zien huilen op tv.

Goor in pak?

Waar Gordon ook kwam, of het nou bij de tv-show van Simone Kleinsma was, bij Beau van Erven Dorens of in Verborgen Verleden, óveral huilde hij. En op een huilende Goor zit natuurlijk helemaal niet te wachten. Het heeft in elk geval niet bijgedragen aan zijn comeback, die flink geflopt is. Make Up Your Mind is daarentegen wél een positief programma.

Gebruikt Goor dit om zijn imago op te poetsen? “Het was weer een mooie uitzending. Er zijn nog twee mensen volgens mij die niet onthuld zijn, waarbij ik wel een ideetje heb wie daar dan in zouden kunnen zitten. Ik neem aan dat jullie ook denken dat Gordon nog uit een van die pakken moet komen, toch?”, aldus Rob Goossens in RTL Boulevard.

Gladiola Holt

Gordon zou dan in het pak van dragqueen Gladiola Holt zitten. “Wat was het nou ook alweer? Gladiola Holt? G.H. Gordon Heuckeroth. En dan dat figuur. Ja, als dat Gordon niet is – daar mogen jullie me ook aan houden – dan ga ik wel een hoed ofzo opeten.”

Collega Daphne Bunskoek: “We mogen hier iets neerzetten wat jij opeet?”

Rob: “Ja, iets!”

Hit and run

Het zou wel saillant zijn, omdat Gordon dan in dezelfde serie als de door hem zo gehate Angela de Jong zou zitten. Zij kwam afgelopen weekend uit de hoed als eenmalige surprise-drag.

Rob vindt niet dat het conflicteert met haar rol als onafhankelijk tv-recensent. “Nou, nee. Het is echt hit and run, hè? Want ze is mysterie Guest. Het is niet dat ze de jury moet gaan pleasen en hopen dat ze er langer in mag blijven. Het is gewoon één keer. Ze heeft het gewoon fantastisch gedaan.”

Fragment

Vermoedelijk Gordon in de dragshow:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat de meeste BN'ers meedoen aan Make Up Your Mind?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen