Marieke Elsinga op doodlopende weg? ‘Ga met je manager zitten!’

Bevindt Marieke Elsinga zich met haar tv-carrière op een doodlopende weg? We zien haar niet meer op televisie en de rest van het jaar waarschijnlijk ook niet. “Ga naar je manager!”

Marieke Elsinga © RTL Boulevard

Heel even leek Marieke Elsinga naast haar programma op Qmusic ook een veelbelovende tv-carrière tegemoet te gaan, maar niets is minder waar. Ze heeft tot nu toe alleen maar vederlichte programma’s gemaakt, waarvan eentje zelfs schandelijk slecht was: Alles is Muziek. Waar gaat het heen met de presentatrice?

‘Bel je manager!’

Marieke is momenteel in het nieuws omdat ze een walgelijke grap heeft gemaakt over het overlijden van Def Rhymz. “Het was heel ongepast”, vindt ook kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp, vertelt ze in haar podcast Tina’s TV Update.

Inmiddels is ze door het stof gegaan. “Heel terecht. Ik vind het toch wel opvallend dat Marieke qua uitspraken de antenne niet altijd goed heeft staan. Ik hoop eigenlijk dat zij een keer gaat zitten met haar manager en goed gecoacht gaat worden over hoe om te gaan met bepaalde dingen. Ik denk dat dat voor haar heel zinvol zou zijn.”

Televisiecarrière

Maar dat is niet de enige reden waarom Marieke met haar manager moet gaan zitten, aldus Tina. “Ook wat betreft het maken van de juiste keuze voor televisieprogramma’s.”

Zien we haar dit jaar nog op televisie? “Die kans lijkt me eigenlijk best wel klein, omdat ze natuurlijk zwanger is van haar tweede kindje en van The Jump lijkt het me dat het onzeker is of het terugkomt voor een tweede seizoen. Alles is Muziek komt natuurlijk zeker niet terug. Het zou zomaar kunnen zijn dat zij pas in 2025 weer te zien is met een programma.”

Oppervlakkig

Wat gaat Marieke dan maken? “Ofwel het tweede seizoen van The Jump, maar dat is ook niet bepaald een heel leuk programma om te doen als presentatrice, want daar kun je niet heel veel van jezelf in kwijt. Het is allemaal wel heel oppervlakkig.”

“Ik hoop voor Marieke dat ze eens met haar manager gaat zitten en goed naar de toekomst kijkt en dat ze bijvoorbeeld een heel ander soort programma gaat doen, bijvoorbeeld een bewezen format uit het buitenland. Een realitygameshow of zoiets.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marieke Elsinga al over haar hoogtepunt heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen