Yvonne Coldeweijer: ‘Gordon stuurt woeste appjes, ik negeer hem’

Yvonne Coldeweijer krijgt naar eigen zeggen nog steeds woeste appjes van Gordon, maar die negeert ze structureel. “Ik had ooit contact met hem, maar ik reageer gewoon niet meer.”

Gordon en Yvonne Coldeweijer © RTL

Er zijn weinig BN’ers die zó weinig bondgenoten hebben in de media als Gordon. Opvallend genoeg was Yvonne Coldeweijer dat tot medio vorig jaar wél, omdat hij in een ver verleden – toen er geen camera’s bij waren – een keer leuk had gedaan tegen haar broertje. Maar toen ze juice over hem ging brengen, was die goede relatie in één klap voorbij.

Op de grond

Gordon haalde vorige week woest uit naar Yvonne en dat tekent volgens de juicekoningin goed hoe hun relatie er op dit moment voor staat. “Die stuurt mij altijd mijn eigen quotes terug aan mij. ‘Waarom zeg je dit nou? Moet je me nou schoppen terwijl ik al de grond lig?’ Hahaha”, lacht ze in haar podcast De Juice Show.

Waar Yvonne hem zo boos mee heeft gemaakt? De bewering dat Gerard Joling zou hebben afgezien van een nieuw seizoen van Over De Vloer na Gordons dramatische interview bij Beau van Erven Dorens. “Ja, en die Evert zit dat te ontkrachten, van: ‘We hebben nagebeld, maar we konden het niet bevestigd krijgen.’ Maar dat zegt meer over hem.”

Ander hoekje

Is Gordon zo boos op Yvonne omdat hij haar dit nieuws zelf in vertrouwen heeft ingefluisterd? “Nee, dat heb ik uit een ander hoekje, maar wel een heel dichtbij hoekje, dus ik denk dat hij het gewoon niet zo heel leuk vond dat nu iedereen weet dat Geer gewoon dat heeft afgeblazen omdat hij van die rare uitspraken doet elke keer.”

Co-host Mark Koster: “Want het was het grote Beau-interview. Dat was het moment dat Geer dacht: dit is een patiënt.”

Yvonne: “Ja. Nou, dat weet ik niet. Maar Geer dacht: als ik hier mijn imago aan koppel, dan kom ik er ook niet zo lekker meer uit.”

‘Ik negeer hem’

Mark vindt het een plausibel verhaal dat Gerard zou zijn afgehaakt na de veelbesproken aflevering van Casa di Beau. “Ja, en wat me dan altijd weer frappeert, is dat Gordon dan boos wordt op jou.”

Yvonne: “Hij was nog geen 24 uur online. Hij zou alleen maar voor zijn fans zakelijk online zijn. Nou, ik dacht: eens even kijken. Hahahaha. Nee, weet je wat het is? Ik had ooit contact met hem, maar ik reageer gewoon niet meer.”

Gelijk appen

Gordon heeft Yvonne direct benaderd na haar Over De Vloer-juice. “Hij ging me ook gelijk weer appen. Ja, voordat hij online tekeer ging, ging hij me eerst appen. ‘Waarom vraag je me nou niet eerst of het waar is?’ Ik denk: ja, dat doe ik bij niemand, dat doe ik bij jou ook niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer dist Gordon. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen