Yvonne breekt contact met Gordon: ‘Heb er geen kracht meer voor’

Yvonne Coldeweijer heeft het contact met Gordon voorlopig verbroken, omdat ze geen zin heeft om continu door hem op het matje te worden geroepen. “Daar heb ik geen kracht voor.”

Yvonne Coldeweijer en Gordon © RTL

Ze waren een tijdje penvriendinnen van elkaar: Yvonne Coldeweijer en Gordon. De entertainer mocht daarmee in zijn handjes knijpen, want ze was zo ongeveer zijn laatst overgebleven bondgenoot in het medialandschap. Nu heeft hij het echter goed bij haar verbruid; zij heeft namelijk geen zin om continu ter verantwoording te worden geroepen.

Grillig contact

Yvonne had lange tijd een zwak voor Gordon, met wie ze al jaren regelmatig appcontact heeft. Hij begon haar op een gegeven moment zelfs te gebruiken voor zijn woordvoering. De juicekoningin laat zich echter door niemand inpakken en is altijd kritisch over de entertainer gebleven. Daardoor ging het in de lente al een keer goed mis tussen de twee.

Het contact herstelde zich weer, maar sinds Yvonne in de zomer riep dat Gordon de weg kwijt is, lijkt het definitief over en uit tussen de twee. Ditmaal is het de juicehyena die er geen zin meer in heeft.

Continu boos

Hoe zit het precies? Yvonne geeft duidelijkheid op haar juicekanaal: “Op dit moment heb ik ff geen contact met hem omdat hij een tijdje continu boos was op mij, omdat ik in mijn podcast vaak mijn mening geef over zijn gedrag.”

Yvonne stelt dat ze het beste met hem voor heeft. “Ik neem het ook altijd voor hem op, omdat ik hem wel altijd wil helpen. Ik ben het gewoon soms niet helemaal eens met zijn keuzes en daar confronteerde hij mij de laatste tijd vaak mee.”

Geen kracht

En juist daar wordt Yvonne een beetje moe van. “Uk heb niet echt de kracht om elke keer uit te leggen hoe ik iets bedoeld heb of juist niet, dus heb ik net even gelaten voor wat het is.”

Hoe is het nu met Gordon? “Ik heb eerlijk gezegd op dit moment geen idee hoe het met Corrie gaat. Ik hoop goed!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon die boos is op Yvonne Coldeweijer: verrassend of duurde nog lang?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen