Na felle ruzie: Gerard Joling haalt op podium uit naar Ruud de Wild

Gerard Joling is behoorlijk klaar met Ruud de Wild nadat de radio-dj heimelijk een telefoongesprek tussen hen heeft opgenomen en dat heeft uitgezonden op televisie. “Hij kan niets!”

Ruud de Wild en Gerard Joling © NPO, SBS

Het is hommeles tussen Gerard Joling en Ruud de Wild. Het conflict in een notendop? Gerard kwam Ruud tegen in zijn radiostudio en complimenteerde hem daar met zijn opgefriste uiterlijk, vervolgens riep hij bij Jinek dat Ruud er zo onfris uitziet en sindsdien slaat Ruud héél gepikeerd om zich heen. De dj heeft zelfs heimelijk een telefoongesprek getapet.

Gerard deelt uit

Gerard is he-le-maal klaar met Ruud en heeft gisteren bij zijn concert Live on the Rock nogmaals uitgehaald naar de radio-dj. “Geertje deelt altijd wel wat sneertjes uit tijdens zijn concerten. Dat is ook geen geheim en dat weten zijn vaste fans ook wel”, legt showkenner Bart Ettekoven uit in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Er gaat altijd een sneertje naar Gordon en altijd wel naar een andere Topper af en toe. Vanavond waren de gelukkigen Mia & Dion en Ruud & Olcay, kijk maar.”

‘Ruud kan niks!’

Een cameraploeg van Shownieuws was aanwezig bij het concert en heeft de verbale uitspatting van Gerard vastgelegd. “Met die vervelende Duncan, die die twee mensen zo liet verzuipen! Hè? Ah, ik vond het zo zielig voor dat duo!”

Dan: “Ze kunnen veel beter volgend jaar Olklé (bedoelt Olcay, red.) sturen met Ruud de Wild, want je hoeft toch niks te kunnen. Hè? Dat zou ook hartstikke leuk zijn, toch? Nou, dat zien we dan wel weer.”

‘Lach je nou?’

Presentatrice Dyantha Brooks tegen collega Natacha Harlequin: “Ik zie aan jou, Natacha, dat je niet wil lachen, maar het wel grappig vindt. Wat is dat voor tweestrijd?”

Natacha: “Ik weet het even niet. Mag dat ook? Ik vind Olcay en Ruud gewoon leuk en dan denk ik: ja, ja… Ja…”

‘Roept af en toe iets’

Bart: “Ze hebben zelf ook wel meegewerkt aan dat relletje natuurlijk en Gerard blijft dat voeden. Ja, laat dat maar aan Gerard over. Die blijft dat vuurtje wel opstoken.”

Dyantha: “En ik denk dat zij ook weten wie het zegt, toch? Gerard roept af en toe iets, die deelt een sneer uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is volgens u de grootste BN'er-slang?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen