Rachel Hazes dreigt zoon met ‘bepaalde hoofdstukjes in mijn boek’

Het is oneindig gênant hoe lelijk Rachel Hazes tekeergaat tegen haar kinderen. Nu is André Hazes jr. weer aan de beurt: de weduwe dreigt hem met ‘bepaalde hoofdstukjes in mijn boek’.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Videoland, SBS

Ze dreigt nu al jaren met een wraakboek dat maar niet uitkomt: Rachel Hazes. Hierin zou de inhalige weduwe met alles en iedereen korte metten maken, maar nieuw is dat ze haar eigen kinderen daar nu ook in mee wil nemen. Het is bijna ziekelijk hoe erg ze het op André jr. en Roxeanne gemunt heeft. Alleen Guido den Aantrekker kan het nog volgen.

Rachel dreigt

André jr. heeft zijn moeder eind vorig jaar de rug toegekeerd. De druppel die de emmer deed overlopen? De suggestie van Rachel dat ze vreesde dat haar verslaafde zoon haar zou dwingen om geld over te maken en dat ze daarom ook crimineel Klaas Otto inhuurde als beveiliger. “Ja, dat vind ik echt f*cking heftig. Vooral omdat het niet waar is”, reageerde hij.

Je zou denken dat je als moeder dan een gebroken hart hebt en er alles aan doet om weer nader tot elkaar komen, maar Rachel denkt alleen maar in termen van wraak. Hoe kan ze wraak nemen? Hoe ziet die wraak eruit? En hoe erg zal haar wraak zijn? Ze dreigt André jr. nu met een aantal hoofdstukken in dat ene boek dat dus maar niet uitkomt.

Mond houden

Rachel vindt haar zoon een leugenaar. “Ook dat is weer zo’n situatie van: jongens, vertel nou wat er werkelijk aan de hand is. Kijk, ik weet het wel, maar ik probeer zo lang mogelijk mijn mond te houden. Maar dan moet de ander niet gaan draaien”, briest ze in de Party.

Ze roept André jr. op om de waarheid te vertellen. “Dan moet je ook vertellen wat er werkelijk speelt. Dan ben je namelijk pas echt een stoere jongen. Maar ook dat komt allemaal wel een keer uit.”

Hoofdstukjes

Dan spreekt Rachel haar dreigement uit. “Voorlopig zeg ik daar niks over. En dat doe ik bewust, omdat er ooit misschien wel bepaalde hoofdstukjes in mijn boek komen.”

Duidelijk: ze wil haar gezinsdrama gebruiken om een bestseller te creëren. Chic. Wanneer komt dat boek eigenlijk? “Het blijft voorlopig een open eind, want ik wil graag de afloop van de rechtszaken erin meenemen. En die zaken lopen nog. Bovendien moet ik me ook beperken en hier en daar inkorten, want er is zoveel te vertellen.”

700 pagina’s

Rachel heeft met de halve wereld ruzie en dat past nauwelijks in dat boek. “Mijn ex Mike moet bijvoorbeeld blij zijn dat er zoveel rechtszaken lopen. Dat betekent namelijk dat ik zijn hoofdstuk moet schrappen of inkorten. Want ik wil ook geen boek op de markt brengen met 700 pagina’s.”

En daar is ze niet de enige in…

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen