Broertje Tim Hofman trilt op benen: ‘Ik ben een b*tch met nagellak’

Rijk Hofman, het in opspraak geraakte broertje van Tim Hofman, heeft trillend op zijn benen gezegd dat hij ‘een b*tch is met nagellak’. Althans, dat beweert zijn vijand Jorden Lorenzo.

Jorden Lorenzo en Rijk Hofman © Instagram

De broertjes van Tim Hofman maken zich met hun smakeloze podcast niet bepaald populair. Rijk en Sam, zoals de broertjes heten, kwamen vorige week met een doodswens aan het adres van Dries Roelvink. Het is hen op veel kritiek komen te staan en volgens Ex on the Beach-deelnemer Jorden Lorenzo is dat meer dan terecht.

‘Schijt aan mij’

Jorden heeft een vijandige relatie met Rijk. Dat stamt uit de tijd dat ze allebei voor MTV actief waren: Rijk als presentator, Jorden als deelnemer in de verleidingsshow. “Hij vond mij geweldig en wilde met me stappen. Dat was in 2018. Later heeft hij op zijn socials iets over mij gezegd dat niet helemaal klopte”, vertelt Jorden in Nieuwe Revu.

Wat dan? “Hij had me in de zeik genomen over slechts een gedeelte van het verhaal. Ik heb hem toen een berichtje gestuurd, dat hij geen grapjes moest maken over slechts een ministukje van het hele verhaal. Zijn reactie via DM was brutaal. Ik was slechts iemand van Ex on the Beach, hij had schijt aan mij en hij zou toch doen wat hij wilde.”

Shakende Rijk

Niet veel later kwamen de heren elkaar tegen in Amsterdam, vertelt Jorden. “Ik pakte hem behoorlijk stevig vast. Hij begon letterlijk te shaken en me te smeken om even relaxed te doen. ‘Het is maar sociale media, sla me niet, waarom ben je zo agressief?’, stamelde hij. Ik zei dat ik hem niet mannelijk genoeg vond om hem te slaan.”

En toen? “Ik dwong af dat hij sorry tegen me zei. En dat hij een b*tch is met nagellak. Rijk zei letterlijk: ‘Sorry, ik ben een b*tch met nagellak, ik wil geen problemen, ik zal het niet meer doen, is het nu goed, zijn we nu weer vrienden?’ Hij stond te trillen op zijn benen en wilde me de hand schudden.”

Paar tikken

Jorden weigerde die handdruk. “Ik wilde zijn hand niet schudden en zei: ‘Ik schud handen van mannen die zich als mannen gedragen, en daar val jij niet onder. Als je wat mannelijker was geweest, had ik je wél een paar tikken kunnen geven.’ Drie maanden later heeft hij een podcast opgenomen met zijn broer Sam, met wie hij ook schijnt te zoenen.”

Daarin stelde Rijk dat Jorden helemaal strak stond en dronken was. Onzin, werpt hij tegen. “Hij zei ook dat hij niet bang was geweest, maar hij stond bijna te janken, die poeplap. Hij doet stoer achter de microfoon, maar in het echt is hij een bang meisje. Ik ken vrouwen die stoerder zijn dan hij.”

Views pakken

Rijk en zijn broers zijn alle drie walgelijk, besluit Jorden. “Al die drie broers Hofman denken alleen aan views pakken. Ze hebben zelf niet heel veel talent of ruggengraat, het moet altijd over andermans rug. Schandalig dat ze Dries Roelvink zo te kakken hebben gezet. Walgelijke mensen zijn het.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rijk Hofman een sympathieke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen