Kletst Noa Vahle uit haar nek? ‘Wat zij zegt is gewoon niet waar!’

Noa Vahle wekt ergernis met de bewering dat haar moeder Linda de Mol zou zijn ‘kapotgemaakt’ door de media en dat men haar van de buis wilde hebben. “Het is gewoon niet waar!”

Noa Vahle © SBS 6

Het was al de standaardreflex van Linda de Mol en kennelijk is die nu ook overgenomen door haar dochter Noa Vahle: direct in de slachtofferrol schieten bij een zuchtje tegenwind. “Het allerergst vind ik wat het met mijn moeder heeft gedaan. Ze is echt kapotgemaakt”, briest Noa in de LINDA. “Mensen riepen dat zij nu ook niet meer op televisie kon!”

‘Is dat wel zo?’

Eh, wie heeft er geroepen dat Linda niet meer op televisie kon na het wangedrag van haar liefje Jeroen Rietbergen bij The Voice of Holland? Een anoniempje op Twitter? Maakt Noa het niet véél te groot in een poging om medelijden te wekken bij het grote publiek? Bij De Telegraaf vinden ze van wel.

Jordi Versteegden, verslaggever van de krant, reageert kritisch in een video: “Ja, wat zegt ze dan? Ze zegt dat ze het moeilijk vindt dat Linda er zo van langs heeft gekregen in de media en ik moet zeggen: ik hoorde deze week ook collega Rob Goossens bij de collega’s van RTL Boulevard erover zeggen van: ‘Ja, is dat eigenlijk wel zo?'”

‘Valt heel erg mee’

Rob vindt van niet en, zo zegt Jordi: “Ik moet me bij Rob aansluiten. Ik vind dat eigenlijk ook wel heel erg meevallen. Het waren logische vragen volgens mij of zij ooit iets daarvan geweten heeft. Dat is haar ook gevraagd. Maar het is niet zo dat we met z’n allen zeggen van: Linda mag nooit meer op televisie. Dat is niet zo.”

Telegraaf-collega Wilson Boldewijn daarop: “Nee, en laten we wel wezen: het is een van de grootste tv-schandalen in Nederland historisch gezien en dan gaat het over haar partner. Het zou wel heel gek zijn als daar geen kritische vragen over gesteld mogen worden.”

Multi-interpretabel

Wilson vindt het ook een beetje makkelijk dat Noa zich alleen laat interviewen door het blad van haar moeder. “Noa Vahle heeft in het blad van haar moeder gereageerd op haar moeder en dat is altijd een beetje multi-interpretabel. Mag ik het zo zeggen?”

Daar is Jordi het mee eens. “Ja, ze heeft er nooit heel veel over willen zeggen. Eén keer in Vandaag Inside, ook een beetje haar eigen thuis zou je kunnen zeggen. Je zou zeggen: is dat dan een vooropgezette actie om haar moeder weer even in het goede daglicht te zetten? Ik denk het niet. Ik vond het een mooi, eerlijk interview moet ik zeggen.”

Rare opmerking

Overigens adviseert Jordi wél om Linda van Ik Hou Van Holland af te halen. “Ik denk dat je daar dan toch ziet dat Linda heel vrolijk staat te doen, terwijl we ook weten dat zij natuurlijk een groot verdriet heeft te verwerken. Dat is een combinatie waarvan je kan denken dat het niet meer helemaal werkt. Misschien moet ze ook wel stoppen met dat programma.”

Al met al: wat vindt hij er nou van wat de dochter van Linda allemaal roept? “Ik vond het een rare opmerking van Noa.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol is 'kapotgemaakt' door de media?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen