Thijs Römer niet gespot door paparazzi na pijnlijk garagemoment

Het is de paparazzi van ons land niet meer gelukt om Thijs Römer te spotten na het pijnlijke garagemoment van vorige week. “Hij laat zich momenteel echt helemaal nergens zien.”

Evert Santegoeds en Thijs Römer © SBS, PowNed

Het begint er serieus op te lijken dat Thijs Römer gestraft wordt voor zedenfeiten bij minderjarige meisjes. De media volgden hem vorige week tot in de parkeergarage na de zitting in de rechtbank in Assen. Het leverde zeer ongemakkelijke beelden op, met name omdat een verslaggever van PowNed hem flink zat te jennen.

Thijs verstopt zich

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt dat Thijs sinds dat moment nergens meer is gespot. “Thijs zelf laat zich nergens zien. Die hebben we sinds hij uit Assen wegreed nergens meer gespot. Maar ja, volgende week is het zo ver en dan horen we het wel. Het kan alle kanten op: van vrijspraak tot een zwaardere straf dan geëist is”, zegt hij in podcast Strikt Privé.

Thijs was vorige week woensdag, een dag na de zitting, jarig. Maar ook op die dag is hij niet gespot, is te lezen in de Story. “Wel kreeg Thijs thuis bezoek van moeder Yvonne, die de hond van haar zoon uitliet. In de middag kwamen ook Thijs’ zus Nienke Römer, haar man acteur Frederik Brom en hun dochter bij Thijs langs.”

Igone en Katja eropuit

De belangrijkste vrouwen in Thijs’ leven, Igone de Jongh en Katja Schuurman, trekken er wél op uit met hun kinderen. Ze hebben een foto op de socials gezet van een uitje in Walibi. “Dat is toch een opvallende combi. Ze zitten allebei natuurlijk reikhalzend uit te kijken naar het vonnis van volgende week”, zegt Evert.

Hij vervolgt: “Op 8 augustus hoort een gemeenschappelijke ex, Thijs Römer, of hij de gevangenis in moet of wat hem anders staat te wachten wat justitie voor hem in petto heeft. Ik moet zeggen: die twee vrouwen hebben elkaar wel gevonden. Die zorgen heel goed voor die kinderen. Samen ten dele. Ze passen zelfs op op elkaars kinderen.”

‘Moet dit wel zo?’

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden krijgt er een dubbel gevoel bij. “Ik vraag me dan wel af – ik gun hen dat uitje in Walibi en ik snap het ook met die kinderen die het in deze periode ook zwaar hebben – of je dat dan op Instagram moet zetten. Is dat dan verstandig in deze periode dat die slachtoffers ook thuis zitten te wachten op de uitspraak?”

Evert: “Dat de vrouwen van Thijs united zijn is een statement dat je dan kennelijk wil maken. Hoe Igone er verder in staat – of ze haar scheiding doorzet of toch terug is bij hem, zoals ze de indruk wekte toen ze hand in hand met Thijs bij Coldplay te zien was – moet de komende weken duidelijk worden. Ze hebben er allebei niets over willen zeggen.”

Fragment

Het pijnlijke garagemoment met Thijs:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Thijs Römer met rust gelaten moet worden door de paparazzi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen