Noa Vahle krijgt staande ovatie van Shownieuws na studiodebuut

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, maakte gisterenavond haar debuut als studiopresentatrice. Ze kreeg naderhand, zoals we inmiddels gewend zijn, een staande ovatie van Shownieuws.

Noa Vahle © SBS 6

Het is een feit dat de tv-carrière van Noa Vahle is gebouwd op privileges, maar één meevaller: ze komt heel naturel over op televisie en is geen storende tv-persoonlijkheid. Maar moet er nou echt na íeder wapenfeitje van Noa een daverend applaus volgen in de studio van Shownieuws? Gisteren was het wéér zo ver.

‘Fantástisch!’

Noa maakte gisterenavond haar debuut als studiopresentatrice: ze praatte een voetbalwedstrijd op Veronica aan elkaar. En dat deed ze gewéldig, jubelen de sterren van Shownieuws. Bart Ettekoven: “Ze heeft het natuurlijk al fantástisch gedaan tijdens het WK in Qatar, maar nu was het voor het eerst dat ze echt op de stoel van de presentatrice ging zitten.”

Het was spannend, geeft Noa zelf aan in een item: “Het was wel een beetje onwennig, vond ik, in het begin. In zo’n studio en: in welke camera moet ik kijken? Ik ben heel erg gewend om op zo’n veld te staan met één camera en dan heb je je verhaaltje, maar het was heel leuk en ik had René naast me, dus dat gaat altijd heel makkelijk.”

‘Natuurtalent!’

René van der Gijp is ook enthousiast over Noa, laat hij weten in hetzelfde item. “Ik vind Noa een natuurtalent. Ze is echt volledig zichzelf.”

Dan Noa weer: “Ik vond het heel leuk om te doen, maar ik sta hier natuurlijk omdat Linda mijn moeder is omdat Wilfred op vakantie is en Hélène in Breda zit, dus dit was eenmalig. Misschien volgende week nog een keer. Het is heel leuk, maar (…) ik denk ook dat het een beetje een illusie is om te denken dat ik nu al heel snel de studio in ga.”

‘Het is écht zo!’

Terug naar de studio, waar het gejubel zich voortzet. Presentatrice Dyantha Brooks: “Het is zo lastig om maar te zeggen dat ze het zo goed doet, maar het is gewoon echt zo. Omdat het de dochter van Linda de Mol is, dan denkt iedereen altijd van: ja, natuurlijk, je zou eens zeggen dat ze niet goed is! Maar het is echt!”

Bart: “Ja, dan zegt iedereen dat wij hier dat moeten zeggen. Ik ben het helemaal met je eens en wat René ook zegt: het is een natuurtalent. Ze heeft bij HLF8 warmgedraaid, maar met name het WK in Qatar (…) heeft ze écht voortreffelijk gedaan.”

Goede genen

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat het met zulke ouders logisch is dat Noa zo ontzettend getalenteerd is. “Betere genen kun je niet meekrijgen.”

Dyantha: “Ze blijft altijd overeind.”

Bart vindt het rottig dat Noa steeds wordt gewezen op haar nepobabyschap. “Misschien moeten we vanaf nu nooit meer zeggen ‘de dochter van’.”

Wat de reden is van Shownieuws om werkelijk élke stap van Noa zo uitgebreid te belichten, terwijl dat bij ieder ander beginnend tv-talent níet gebeurt? Precies: omdat ze ‘de dochter van’ is…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Shownieuws een béétje overdrijft met het continue applaus voor Noa Vahle?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen