Clarice Stenger: ‘Monica Geuze naar Masked Singer? Zó dom dit!’

RTL Boulevard-toga Clarice Stenger juicht niet toe dat Monica Geuze aan de slag gaat bij The Masked Singer en daardoor het hele format wordt omgegooid. “Ja, ik vind het echt dom dit.”

Monica Geuze en Clarice Stenger © RTL

Het roer gaat om bij de RTL 4-hit The Masked Singer, de show met vermomde zingende BN’ers. Waar Buddy Vedder en Gerard Joling nu nog tegen Carlo Boszhard en Loretta Schrijver strijden, krijgen ze in het komende seizoen versterking van Monica Geuze. Daardoor worden de twee panelduo’s opgeblazen en zijn er voortaan vijf individuele panelleden.

A-ster Geuze

Tv-presentator Eddy Zoëy vindt dit gewaagd, zegt hij in de nieuwste uitzending van RTL Boulevard. “Je zou zeggen, Rob: never change a winning team, maar toch Monica erbij. Waarom is dat?”

Rob Goossens, de tv-kenner van het programma, legt uit: “Een A-ster met een mening die durft te botsen en nog humor ook. Ik snap wel dat je denkt: we gaan haar er gewoon bij zetten.”

Eddy: “Volgens mij werken ze in het buitenland al met vijf, maar dan zijn het niet twee teams. Hoe zit dat?”

Teams opgesplits

Ook dat weet Rob. “Je zou dan inderdaad denken: er gaat iemand uit, maar dat is niet zo. De teams worden eigenlijk opgesplitst, dus iedereen gaat voor zichzelf en daar komt Monica bij. Ik moet zeggen: ik ben heel benieuwd hoe het wordt.”

Hij vervolgt: “Ik vind Monica een absolute aanwinst, maar ik ben wel een beetje bang dat we alle opmerkingen van Loretta richting Carlo moeten gaan missen en dat dat juist een van de leuke dingen van het programma is.”

‘Heel erg dom’

Luuk Ikink, die ooit heeft meegedaan aan The Masked Singer, is bezorgd. “Het is sowieso wel spannend natuurlijk, want als je iets hebt dat heel goed scoort en werkt, en je gaat het dan veranderen…”

Strafrechtadvocate Clarice Stenger vindt het echt onhandig. “Heel dom. Ja, ik vind het echt dom dit. Dat was toch het allerleukste? De intimiteit met z’n tweeën, dat ze met elkaar zitten te overleggen.”

Unicum

Eddy zegt dat er in het buitenland ook geen panelduo’s zijn. “Wij waren daar uniek in, want in het buitenland doen ze dat al met z’n vijven. Je zou zeggen: bij ons werkt het, dus laat het zo, maar goed: we gaan het zien.”

Rob: “Misschien heeft de formathouder wel gezegd van: ‘Jongens, kijk eens wat hier staat!’”

Monica zelf heeft er in elk geval zin in: “Ik vind alle dingen die ik qua werk doe heel erg leuk, maar ik denk dat de keuze tussen werk en privé altijd een afweging zal zijn. Als ik op werk ben, mis ik thuis altijd en als ik thuis ben, denk ik: ik vind werken ook zo leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen