Janny van der Heijden drinkt haar chocolademelk het liefst in Parijs

Janny van der Heijden is gek op chocolademelk. Het jurylid van Heel Holland Bakt reist voor een mok van dit suikerrijke drankje het liefst naar Parijs. “Vlakbij het Louvre.”

Janny van der Heijden © RTL

Victoria Koblenko werd door de Volkskrant ooit uitgeroepen tot mediaflop van de week toen ze bekende dat ze af en toe ‘op gekke momenten’ in de auto stapt om haar favoriete macarons te kopen in Parijs. Ronduit belachelijk natuurlijk, maar van Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden kunnen we net wat meer hebben.

Chocolade in Parijs

De smullende tv-vriendin van André van Duin heeft ook mondaine trekjes. “Ik heb ook wel een paar guilty pleasures als het om chocola gaat, zoals chocolademelk gemaakt met pure chocolade in plaats van cacao. En nee, we gaan het niet over calorieën hebben”, schrijft ze in de Nouveau.

Ze vervolgt: “Het allerliefst drink ik deze chocolat chaud in Parijs bij Angelina, vlakbij het Louvre. Helaas heeft deze plek iets te veel in magazines en op Instagram gestaan, waardoor de rijen lang zijn, maar ik kom er al een paar decennia en kies bij voorkeur de rustigere momenten. Pure nostalgie in een schenkkannetje.”

Marie Antoinette

Janny heeft nog meer van dit soort favorieten. “Mijn andere guilty pleasure komt ook uit Parijs: de pistols van Marie Antoinette. Voor mij de aller-, állerlekkerste dunne chocolaatjes. In 1817 vestigden ze zich in een pand in het 7e arrondissement, waar ze tot op heden nog steeds de beroemde chocolaatjes en nog veel meer verkopen.”

Maar moet ze daar nou echt helemaal voor naar Parijs rijden? “Ik negeer het feit dat ze ook een webshop hebben en dat ze misschien wel naar Nederland zouden kunnen versturen. Puur zelfbehoud.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Victoria Koblenko rijdt af en toe naar Parijs om macarons te kopen, maar vindt dat we vanwege al het plastic geen afhaaleten moeten halen. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen