Horror-reporter schoffeert sterren: is het Boulevard of Shownieuws?

Ze dachten met Yvonne Coldeweijer wel alles te hebben gehad, maar niets is minder waar. De sterren van ons land worden nu weer opgeschrikt door een horror-reporter van RTL of SBS.

Isa Hoes © RTL, SBS

Het leven wordt steeds zwaarder voor de BN’ers. Er was een tijd dat ze alleen maar bejubeld werden door bevriende ‘journalisten’ in de showmedia, maar dat is met name sinds de komst van de juicekanalen echt voorbij. Ook RTL Boulevard en Shownieuws zijn na felle kritiek van buitenaf een beetje bijgedraaid, maar gaan ze nu niet een beetje ver?

Horror-reporter

Bij de reguliere showrubrieken hebben ze nu bedacht om een horror-reporter op de sterren af te sturen. Geen scherpe juicediva als Yvonne Coldeweijer, maar een soort onbeschofte Karen die helemaal geen zin heeft om al die types aan te horen. En de eerste slachtoffers zijn al gemaakt.

Isa Hoes vertelt erover in haar podcast. “Ik had een persdag van All Stars de serie. Dat begint eind augustus weer op televisie, heel leuk. We hadden een persdag en ik ga niet zeggen wélk tv-programma, maar allemaal mensen komen je dan interviewen. De naam staat altijd op de microfoon. En er stond dus iemand met een microfoon…”

‘Dit is zó zwaar’

Oei, nu wordt het spannend. Ga verder. “Ja. Die staat je dan te interviewen, ze stelde allemaal vragen en ik deed dat samen met Soundos. We hadden een dubbelinterview. En zij zegt een paar keer iets en Soundos geeft antwoord en die denkt: zij vindt mijn grappen niet leuk, dus zij maakt er een soort opmerking over, iets van: ‘Ja, jij hebt geen humor’.”

Huh? Iemand die de grappen van Soundos niet leuk vindt, dat is toch niet zo vreemd? Nee, daar gaat het volgens Isa niet om. “Dan zegt dat meisje opeens: ‘Weet je hoe zwaar dit is? Kun je gewoon iets korter antwoord geven?’ Met die hand zo naar voren.”

‘Jezus, wat stom!’

Het Boulevard- of Shownieuws-dametje van dienst vindt het kennelijk maar zwaar om met uitgestrekte arm een microfoon met plopkap vast te houden. Isa: “Ik denk echt: hè?! Ik reageer altijd laat, dus wij lopen weg en Soundos zegt: ‘Ik ben niet gek, ik had echt wel door hoe ze was’, blablabla.”

Ze vervolgt: “Komen we bij een andere acteur en die had ook een interview gehad en die zegt: ‘Jezus, wat was dit een stom interview. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Zó’n ongeïnteresseerd iemand die dan zegt: kun je wat korter antwoord geven en een beetje opschieten.’ Hetzelfde verhaal! Dan denk ik: wat heb je dan voor baan, hè?”

Wie is het?

De grote vraag is: van wie is deze horror-reporter? Co-host Marc-Marie Huijbregts: “Dan zijn er eigenlijk maar twee programma’s.”

Isa: “Dat denk ik ook.”

Marc-Marie: “Dan is het Shownieuws of…”

Isa: “RTL Boulevard. Nou, een van die twee. En daar laten we het bij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen