Gordon wóest voor camera BLVD, boycot Aran Bade: ‘Nooit meer!’

Bestaat er een BN’er die nóg bozer is dan Gordon? Onmogelijk. Hij is gisteren alwéér uit zijn velletje gesprongen, ditmaal voor de camera van RTL Boulevard. “Nooit meer met mij praten!”

Gordon en Aran Bade © RTL

Gordon is een paar dagen in Nederland vanwege een of andere filmpremière en ook Aran Bade, sterverslaggever van RTL Boulevard, was daar gisterenavond bij. Hij zat met een liveverbinding in de uitzending. “De hele cast is er. Het is een groot feest, een zomers feest terwijl het buiten zes graden is, maar goed, dat mag de pret niet drukken.”

Blauw overhemd

De cameraman van Aran maakt vervolgens een draai naar Gordon, die op vijf meter afstand staat. “Gordon is hier net gearriveerd, inclusief pak met blauw overhemd. Nou, hij doet wat interviews, zijn knie ziet er goed uit, maar er gebeurde net iets opvallends: we wilden hem natuurlijk van alles vragen, maar dat weigert hij. Hij wil niet meer met ons praten.”

Hoezo dan? “We zijn waarschijnlijk te kritisch geweest. Ik heb iets gezegd blijkbaar dat hij labiel was. Nou ja, dat is ook wel zo, want hij wil dus niet meer met ons praten, omdat we dat hebben gezegd. We hebben dat fragment, laten we daar nu even naar kijken.”

‘Jij noemde mij labiel!’

We zien hoe Aran een poging doet om Gordon te benaderen. De entertainer reageert furieus: “Jij noemde mij toch labiel op televisie? Dan moet jij niet met mij praten.”

Aran: “Waarom niet?”

Gordon: “Omdat ik dat zeg. Jij noemde mij toch labiel?”

Aran: “Nou, onder andere. Maar ja, we hebben allemaal wel wat gezegd over je.”

Gordon: “Ja, nooit, nooit meer met mij praten.”

‘Klopt het niet?’

Aran begrijpt niet wat er mis is met zijn labiel-opmerking. “Klopt het niet?”

Dan loopt Gordon weg. Er wordt met verbazing op gereageerd in de studio van Boulevard. Aran vervolgens: “Ja, nou ja, labiel is blijkbaar al te veel gezegd. We mogen allemaal natuurlijk wat over iedereen zeggen. Hij mag ook wat over mij zeggen, maar hij wil blijkbaar geen kritiek en tegengeluid horen.”

Lange avond

Zijn opmerkingen over Gordon neemt Aran niet terug. “Er was natuurlijk wel van alles aan de hand, ook met die albumpresentatie. Hij kiest er nu voor om zo te reageren. Ik denk: nou ja, kom op! Het wordt nog wat, want hij moet de hele avond nog door en het wordt een lange avond. Hij wordt wel gevolgd door een tv-crew. Daar praat hij nog wel mee.”

Luuk: “Nou ja, Gordon kennende zou het ook zomaar kunnen zijn dat hij over een uurtje weer is bijgedraaid.”

Hoe noemen ze dat? Labiel… Luuk kan nu ook op de zwarte lijst.

Fragment

Het hilarische fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen