Linda de Mol gebasht in RTL Boulevard: ‘Waar zijn je armflapjes?’

Linda de Mol is gisterenavond gebasht in RTL Boulevard tijdens een item over de nieuwste cover van haar tijdschrift LINDA., waarop ze naakt poseert. “Waar zijn je armflapjes?”

Linda de Mol en Rob Goossens © RTL

Als tv-koningin ben je onaantastbaar, maar nu Linda de Mol snoeihard van haar sokkel is gevallen, moet ook zíj dealen met al die snedige tv-deskundigen en meedogenloze critici. Zo kreeg ze gisterenavond een behoorlijk gemene opmerking voor haar kiezen tijdens de live-uitzending van het goed bekeken RTL Boulevard.

Gefotoshopte Linda?

Linda ligt momenteel weer in de schappen als covergirl van haar eigen tijdschrift LINDA. en ditmaal is het thema naturisme. Daarom staat de presentatrice semi-naakt op de cover, in een fleurige campingstoel. De presentatrice ziet er prima uit op de foto, maar is de cover onbewerkt of is er toch een paar uur aan gefotoshopt?

Eén ding is zeker: voor de fotograaf van dienst komt het thema erg dichtbij. “Vorig jaar vertelde de fotograaf van deze cover me enthousiast over het huisje dat hij gekocht had op een Franse naturistencamping. Over hoe heerlijk het daar is, hoe een je bent met de natuur als je je niet eerst aan hoeft te kleden”, vertelt Linda in haar editorial.

Nare juicespionnen

Linda is enthousiast geworden. “Al realiseerde ik me ook meteen dat ik dat in dit leven, met mijn bekende hoofd en sinds kort overal die nare juice-spionnen die je met hun mobiele telefoons geen centimeter privacy meer gunnen, nooit, maar dan ook nooit zou durven. Maar: in mijn volgende leven word ik vast geen BN’er, en dan graag overtuigd naturist.”

Bridget Maasland reageert in RTL Boulevard: “Die zag ik helemaal niet aankomen.”

Gemene sneer

Maar eh, Linda die wenst dat ze in een volgend leven níet bekend is om de naturist uit te hangen? Rob Goossens vraagt zich af of de tv-miljonaire wel beseft wat dat betekent.

De tv-kenner gemeen: “Weet ze dat als je niet bekend bent dat er dan niet iemand is die ook je flapjes van je armen weg fotoshopt?”

LINDA.

Linda op de cover van LINDA.:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol naakt op de cover van LINDA. Gefotoshopt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen