Robert Doornbos krijgt in Boulevard geen vraag over pikante juice

Robert Doornbos verscheen gisterenavond aan de desk van RTL Boulevard, precies een week nadat Yvonne Coldeweijer een soort boekwerk vol pikante juice over hem naar buiten bracht.

Robert Doornbos en Frank Dane © RTL

Het moet vorige week zondag flink schrikken geweest zijn voor F1-commentator Robert Doornbos. De voormalig autocoureur werd opgeschrikt door niet één, twee of drie, maar welgeteld tien (!) juicestory’s van Yvonne Coldeweijer. “Sinds het begin van mijn juice-carrière krijg ik geregeld berichten binnen over Robert”, begon ze toen.

Perfecte relatie?

Lang heeft ze dat laten liggen omdat ze hem en zijn geliefde Chantal Bles meer ziet als ‘semi-BN’ers’. “Maar nadat dit stel recentelijk is getrouwd en hun Instagram dag in dag uit in het teken staat van hun fantastische relatie, bleef mijn inbox maar volstromen met juice over Robert en Chantal.”

Ze vervolgt: “Niet alleen de asociale manier waarop ze omgaan met mensen die dichtbij hen staan, maar met name het cheatgedrag van dhr. Doornbos steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik focus me daarom in deze stories op hun liefdesleven, want als we Instagram mogen geloven is deze relatie perfect… toch?”

Juice-uiteenzetting

Er volgde een hele juice-uiteenzetting vol met sleaze and dirt over deze Robert. De ene na de andere affaire kwam voorbij. Het hoogtepunt van Yvonne’s tien Insta-stories? Een vermeende rendezvous met Sarah van Soelen, de beroemde ex-vriendin van André Hazes jr., tijdens het WK Voetbal van vorig jaar.

Robert zou zich toen een hele avond hebben vermaakt in het Rotterdamse restaurant 1NUL8. “Met één dame in het bijzonder. Daar is ze weer: onze homewrecker Sarasoel. Ze waren de hele avond samen. (…) En een spion heeft Robert erna weg zien lopen met Sarasoel, de parkeergarage in! Hij zal haar vast alleen even thuis hebben afgezet. 😜”

Niks aan de hand?

Het blijft vrolijke Insta-stories regenen bij Dani en Robert, ondanks de juice van Yvonne. Hoe zit dat? Ze schrijft nu op haar juicekanaal: “Op social media lijkt het alsof de juice geen enkel effect heeft. Vooral hij doet erg zijn best om haar te posten, maar Chantal is zichtbaar minder enthousiast met haar posts.”

Ze vervolgt: “Als je het idee had dat ze ook niet helemaal zichzelf is in zijn posts, dan heb je dat goed gezien. Chantal is vooral hysterisch over het cheatingverhaal met Sarasoel. Dat is voor Chantal echt een afgang. Niet alleen Chantal, maar ook haar vader Jos Bles is WOEST op Robert.”

Boze schoonvader

Waarom is dat dan? Yvonne: “Zijn dochter en Robert hebben nog bij hem in huis gewoond in moeilijke tijden. Hij heeft altijd voor hen klaargestaan en nu blijkt dat deze ‘ideale schoonzoon’ zijn dochter gewoon een geintje flikt. Nog drie weken tot de bruiloft en ook de familie Bles betaalt flink mee… Wat je ziet op insta blijft dus schone schijn.”

Ze zijn toch al getrouwd? “Uhm ja ze zijn in Amsterdam getrouwd maar ze gaan nog naar Italië voor de grote bruiloft. For the gram. 😝.”

Op visite bij Boulevard

Robert stond gisterenavond aan de desk van RTL Boulevard, maar presentatoren Frank Dane en Daan Nieber vroegen daar niet naar de juice. Hij stond daar natuurlijk ook niet om over zijn privéleven te praten, maar om te kwebbelen over de Formule 1. Er zal afgesproken zijn dat er dan geen zijpaadjes worden ingeslagen.

Overigens houden rubrieken als RTL Boulevard bewust de kloof met de juicekanalen in stand, ondanks dat ze Yvonne af en toe commentaar laten geven in bepaalde items. Dat heeft niet alleen te maken met betrouwbaarheid, maar ook met ethiek. Vaak behandelen ze dit soort onderwerpen pas als de celebrity er zelf iets over te zeggen heeft.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen