Marc-Marie Huijbregts baalt van berichtgeving over zijn poepritme

Marc-Marie Huijbregts baalt er verschrikkelijk van dat er op internet een artikel is verschenen over zijn defecatiefrequentie. “Ik vind dat echt zó’n onzin! Wat een slappe hap!”

Marc-Marie Huijbregts © RTL

De BN’ers weten van de gekkigheid niet meer waar ze het over moeten hebben in al hun ontelbare podcasts. Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes namen de luisteraars van hun kletscast onlangs zelfs mee op een bruine expeditie. Ze raakten niet úitgepraat over hoe vaak ze precies persen en zelfs over hoe ze daarna hun achterste schoonmaken. “Met een föhn!

‘Dat is zó’n onzin!’

Wie wil er in vredesnaam weten hoe vaak Isa en Marc-Marie het riool aanvullen? Kunnen ze de geheimen van hun bruine afscheidsceremonies niet gewoon voor zichzelf houden?

Een oplettende redacteur heeft de uitspraken van de twee BN’ers opgemerkt en daar een artikel over geschreven. En daar is Marc-Marie behoorlijk pissig over. “Mag ik daar even iets over zeggen? Ik vind dat zó’n onzin!”, roept hij in zijn andere podcast, namelijk die met Privé-sterjournalist Jan Uriot.

Slappe hap

Het doorgaans uiterst journalistieke medium dat hier een artikel over heeft geschreven is volgens Marc-Marie een ‘slappe hap’. “Als ik nou echt achteraf had kunnen denken dat dat een item zou zijn… Wie dénkt er nou aan dat dat iets is, dat ze daar iets van maken?”

Daar heeft Marc-Marie natuurlijk wel een punt. De nieuwsconsument wordt tegenwoordig voortdurend bestookt met trivialiteiten en sensatie, terwijl redacteuren hun tijd ook kunnen besteden aan serieuze en zinvolle berichtgeving. De stoelgang van een bekende Nederlander valt daar uiteraard niet onder.

De piepkomiek besluit: “Ja, goed, ik vind het echt onzin.”

Poep aan washandje

Overigens was er van de week nóg een BN’er die zijn meurende geheimen deelde met het grote publiek. Rick Romijn, sidekick in de ochtendshow van Radio 538, vertelde namelijk dat er áltijd poep op zijn washandje zit als hij zijn billen wast.

Collega Niels van Baarlen vindt dat gek. “Dan moet je gewoon goed afvegen.”

Deze uitspraken hebben de media overigens níet gehaald.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u walgelijker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen