Rachel Hazes ontkent, maar ook Privé-bron beweert: ‘Zij is het lek!’

Rachel Hazes is woest over de bewering van Yvonne Coldeweijer dat ze ruzie zou hebben met zoon André over het uitlekken van een brief. Toch komt Privé nu met precies dezelfde informatie.

Rachel Hazes en Evert Santegoeds © YouTube, SBS

Yvonne Coldeweijer beweert dat André Hazes jr. de relatie met zijn moeder Rachel Hazes definitief heeft verbroken, omdat zij achter het uitlekken van zijn breakup letter aan Sarah van Soelen zou zitten. Het is volgens Rachel enorme onzin en haar advocaat heeft ervoor gezorgd dat Yvonne haar juicevideo hierover offline heeft gehaald.

‘Rachel is het lek!’

De Privé pakt vandaag in de nieuwste editie echter uit met precies dezelfde bewering. Het tijdschrift laat een ‘goed ingevoerde bron’ aan het woord die het ‘waarschijnlijk’ acht dat Rachel het lek is. “Zij heeft er belang bij. André is er stuk van dat nu zelfs mensen die hij altijd blindelings heeft vertrouwd informatie over hem naar buiten brengen.”

Waarom zou Rachel haar eigen zoon zo verraden? De Privé schrijft daarover: “De reden van het lekken van de brief zou zijn dat André, zoals Privé in de afgelopen maanden al meerdere keren schreef, opnieuw ontzettend close is met Monique en dat zou Rachel niet trekken.”

Samen bekokstoofd?

Het is opvallend dat André’s brief vlak na een gezamenlijk uitje van Rachel en Sarah is uitgelekt, vindt de Privé. De dames waren aan het begin van de maand samen aanwezig bij een première van Hans Klok en dat haalde uitvoerig alle showmedia. “Misschien is het plan met die brief hier uitgedacht”, zegt de Privé-bron.

André is ook volgens deze Privé-bron erg boos op zijn moeder. “André heeft zijn moeder hiermee geconfronteerd en dit is een enorme ruzie geworden. André heeft zijn belangrijkste spullen gepakt en is vertrokken naar Berkel en Rodenrijs, waar hij door Monique met open armen is ontvangen.”

Liefdevolle kerst

De Privé stelt, in navolging van Yvonne, eveneens dat André en Monique weer samenwonen en dat ze ook kerst gaan vieren met elkaar. Maar hoe zit het dan met die nieuwe woning die André heeft gekocht in Wilnis? “Die zal waarschijnlijk weer verkocht worden.”

Overigens heeft Evert het vandaag in zijn podcast nog kort over de ruzie tussen Rachel en Yvonne. “Rachel geeft een duidelijk signaal aan die juice channels van: don’t fuck with Rachel Hazes, want ik pak je! En dat is overgekomen, want de video is weg.”

Stappen

Evert benoemt in zijn podcast niet dat dezelfde beweringen over Rachel vandaag dus ook in zijn eigen Privé staan. Of Rachel daartegen óók stappen gaat ondernemen is op dit moment nog niet duidelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maakt het dreigen met advocaten Rachel Hazes betrouwbaarder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen