‘Matthijs van Nieuwkerk met geschrokken vriendin naar New York’

Matthijs van Nieuwkerk vertrekt binnenkort samen met zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma voor een liefdesreis naar New York, meldt de Story. “Zij is erg geschrokken van de berichtgeving.”

Matthijs van Nieuwkerk en Martha Riemsma © NPO

Het zal ook voor de naasten van Matthijs van Nieuwkerk keihard aankomen dat hij voor het oog van de hele natie van zijn voetstuk is gevallen. Zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma was juist net zo trots dat ze een echte A-ster aan de haak had geslagen, maar nu is ze plotseling de wederhelft van de meest uitgekotste man van Hilversum.

Naar New York

Zelf is Martha ook wel heel erg geschrokken van de Volkskrant-onthullingen over Matthijs, weet de Story. “Martha en Matthijs hebben de afgelopen week indringende gesprekken gevoerd”, vertelt een ‘nabije bron’ aan het blad. “Martha steunt hem enorm, ook al is ook zij erg geschrokken van de berichtgeving.”

Matthijs heeft door alle controverse natuurlijk wel wat te bespreken met Martha. “De door de Volkskrant beschreven kant van Matthijs kent zij niet. Martha en Matthijs zullen binnenkort op vakantie naar New York gaan.”

Straatangst

Die vakantie had voor Matthijs ‘op geen beter moment kunnen komen’, schrijft de Story. Volgens het blad heeft Matthijs door de DWDD-rel namelijk een vorm van straatangst. “Hij komt zijn woonboerderij in de Achterhoek nauwelijks uit, omdat hij bang is voor negatieve reacties.”

In New York zullen de twee in alle rust en anonimiteit aan hun relatie kunnen werken, verwacht het blad. “Want die relatie is nu al in onrustig vaarwater terechtgekomen.”

Ervaringsdeskundige

De grote vraag is natuurlijk of Martha ervaringsdeskundige is en weet wat ze bij DWDD hebben meegemaakt. Wordt zij thuis ook weleens toegeschreeuwd door Matthijs? Of gemaand om op haar knieën ‘sorry, mijnheer Van Nieuwkerk’ te zeggen? De twee hebben in elk geval al eens knallende ruzie gekregen in het openbaar, schrijft de Privé deze week.

De Privé herinnert zijn lezers eraan dat Matthijs en Martha afgelopen zomer werden gespot in Saint-Tropez. “Het kwam tot een openlijke ruzie in het chique Château de la Messardière. Volgens Nederlandse vakantiegangers ter plaatse ging Matthijs daar tegenover Martha zó uit zijn plaat dat ze de volgende ochtend al voor het ontbijt zijn vertrokken.”

Story

De nieuwe Story ligt vanaf nu in de winkels:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Matthijs van Nieuwkerk zijn vriendin ook weleens de huid vol scheldt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen