Rachel Hazes wint slag van Yvonne, juicediva dreigt met DNA-test

Rachel Hazes voert haar strijd tegen Yvonne Coldeweijer op: ze heeft het voor elkaar gekregen dat een pikante juicevideo offline is gehaald. Maar wie lacht het laatst? “Er komt een DNA-test!”

Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes © YouTube, NPO

De breakup letter die André Hazes jr. vorig jaar schreef voor zijn toenmalige geliefde Sarah van Soelen is uitgelekt. Iemand heeft die brief naar de kledingwinkel van juicekoningin Yvonne Coldeweijer gestuurd. Wie erachter zit? Yvonne weet het niet, maar zij heeft gehoord dat André zéker weet dat zijn moeder Rachel dat heeft gedaan.

Rachel grijpt in

Om die reden heeft André gebroken met zijn moeder, stelt Yvonne. Ze noemde dat vorige week haar ‘scoop van het jaar’, maar de video waarin ze die primeur vertelt is opeens van YouTube verdwenen. Wat blijkt? Rachel heeft haar advocaat, dezelfde als die van Gordon, een juridische dreigbrief laten sturen aan Yvonne.

En met succes, aldus Rachel. Zij juicht op Instagram: “Yvonne Coldeweijer heeft na sommatie en het aankondigen van een kort geding door mijn advocaat haar laatste video verwijderd. In de video deed Coldeweijer onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen over de rol die ik zou hebben gehad bij het uitlekken van een persoonlijke brief van André.”

Kwetsende roddels

Rachel hoopt dat Yvonne voortaan op haar tellen past. “Ik hoop dat ze een volgende keer eerst goed nadenkt voordat ze willens en wetens mensen probeert te kwetsen en te beschadigen en ik ben daarom ook blij dat we het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen.”

De moeder van André, die lange tijd heeft gelogen over de verslavingen van haar zoon, besluit: “Wat mij betreft geldt dit ook in de toekomst als een duidelijke waarschuwing naar dit soort juicekanalen.”

Stootje

De advocaat van Rachel heeft op beeld gereageerd bij RTL Boulevard. Hij zegt: “Dat de video nu verwijderd is, is voor mijn cliënte heel prettig. Mijn cliënte kan best wel tegen een stootje, maar dit ging voor haar alle perken te buiten.”

“Het is ook voor andere bekende Nederlanders die met dit soort dingen te maken hebben prettig, omdat het nog een keer bevestigt dat juicekanalen gebonden zijn aan journalistieke normen en dat ze ook op die manier aangepakt kunnen worden als ze zich daar niet aan houden.”

Yvonne reageert

Yvonne reageert gelaten op deze door Rachel gewonnen slag. “Zoals jullie allemaal weten heb ik het nog nooit verkeerd gehad betreft de juice rondom de familie Hazes… Maar soms is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen… 👀🧃 To be continued. Very soon. 😉”

En: “Ooit doe ik stiekem een DNA-test en dan gaan we es ff kijken wie er aan de postzegels van die brief heeft gelikt 🤣🤣🤣.”

Story

Een sneer van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen