‘André van Duin baalt van Story-cover, gaat helemaal niet trouwen’

André van Duin is niet blij met het coververhaal van weekblad Story dat hij zou willen trouwen met zijn nieuwe vriend Fernando Reyes. Althans, dat zegt Evert Santegoeds van concurrent Privé.

André van Duin © MAX

De Story zorgde deze week voor groot shownieuws. André van Duin kondigt namelijk in het blad aan dat hij wil gaan trouwen met Fernando Reyes, nog geen drie jaar na het overlijden van zijn vorige man Martin Elfrerink. De baas van het concurrerende roddelblad Privé, Evert Santegoeds, zaait daar nu enige verwarring over.

Trouwplannen

André is heel duidelijk in de nieuwe Story. Hij vertelt: “Ik ben een man die in zijn leven zekerheden wil. Om die reden zijn Fernando en ik al naar de notaris geweest om een samenlevingscontract op te stellen.”

Dan geeft de komediant aan dat hij dat nog niet genoeg vindt. “Ik zou graag met Fernando willen trouwen. Voor de romantiek, maar je hebt dan ook alles in één keer goed geregeld. We zijn heel gelukkig samen. Dat mag je dan best vastleggen.”

Evert mengt zich

Privé-baas Evert Santegoeds stelt dat het allemaal onzin is wat er in de Story staat. Hij heeft naar eigen zeggen gebeld met André. “Ja, hij zegt dat hij inderdaad niet gaat trouwen. Hij was vorige week op een première in Rotterdam en toen zei iemand van: ‘Ga je nog een keer trouwen?’ ‘O, o, misschien wel ooit’, zei hij.”

De bladenmaker vervolgt in de podcast Strikt Privé: “Toen werd het meteen een coverkreet van een ander blad. Eigenlijk is dat best een beetje pijnlijk voor André. Nog geen twee jaar geleden zat hij bij me op de bank met Martin te vertellen dat Martin niet meer zo heel lang had en heel erg ziek was.”

Geen huwelijk

Er komt géén huwelijk, aldus Evert. “Fernando is de man in zijn leven en als een wonder weer op zijn pad gekomen. Hij zal het heus wel een keer gaan regelen, maar een bruiloft of een huwelijk wordt het zeker niet. Hij vroeg me om dat nog even te benadrukken.”

André vindt het coververhaal van de Story volgens Evert helemaal niet fijn. “Hij hoopt dat iets wat er niet is niet al te groot wordt in de media, want een huwelijk met André in een net pak, dat past gewoon niet bij hem.”

Bruidsmeisjes

Het zal bij formaliteiten blijven, aldus Evert. “Ik kan me voorstellen dat hij heel gelukkig is met zijn Fernando en het voor hem goed wil regelen, dus ze zullen op een ochtend heus naar de notaris gaan en daar handtekeningen zetten, maar André van Duin met bruidsmeisjes en bruidsjongetjes, zie je het voor je?!”

“Dat heeft hij de vorige keer ook niet gedaan. Toen heeft hij het ook allemaal netjes geregeld met Martin en alleen dat al is genoeg reden om er niet al te veel poespas van te gaan maken.”

Management

Het management van André heeft zijn uitspraken in de Story overigens gewoon bevestigd, namelijk aan RTL Boulevard: “Er is geen aanzoek, geen datum en er is ook geen gastenlijst. Maar er zijn wel plannen. Deze zijn echter nog niet concreet.”

Update 15.00 uur – Guido, de hoofdredacteur van de Story, reageert als volgt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als André van Duin wel gaat trouwen, vindt u dat dan te kort op het overlijden van zijn vorige man?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen