Luuk Ikink: ‘Waar waren alle A-sterren bij het Televizier-gala?!’

Luuk Ikink vindt het jammer dat de écht grote tv-sterren donderdagavond ontbraken op het Gouden Televizier-Ring Gala. Daardoor miste er toch een beetje glans, zegt de RTL Boulevard-ster.

Luuk Ikink © RTL

Het Gouden Televizier-Ring Gala is al jaren onderwerp van spot en het aantal A-sterren dat acte de présence geeft neemt steeds verder af. Ook dit jaar waren de écht grote sterren lekker thuisgebleven. Toch wel jammer, vindt Luuk Ikink. Hij was wél naar het televisiefeestje in de hoofdstad afgereisd.

Weinig A-sterren

Luuk keek goed om zich heen, maar zag weinig écht grote sterren. Hij was zelf nog een van de grotere. “Het is wel een klein beetje jammer dat al die grote sterren – van weleer wil ik niet zeggen, maar van dit moment – er niet waren. Eva Jinek, Chantal Janzen, NikkieTutorials, André van Duin, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marieke.”

Al die grote namen waren niet van de partij. “Ze hebben allemaal waarschijnlijk goede redenen dat ze er niet waren, maar het is toch jammer. Ik zou het toch leuk vinden als de organisatie net iets harder probeert nog om ook die mensen binnen te slepen. Dat maakt zo’n feest nóg mooier.”

Jongelingen

Er waren vooral veel jongelingen, aldus Luuk. “Ik vond het opmerkelijk dat er heel veel jonge mensen in de zaal waren. Ik voelde me bijna hartstikke oud eigenlijk, want iedereen was daar voor Robbert Rodenburg of voor iemand anders die zij aan het aanmoedigen waren. Dan blijkt toch wel dat die tv-wereld echt aan het veranderen is.”

Verslaggever Aran Bade lijkt wel te begrijpen waarom al die A-sterren wegblijven. Hij vond de polsbreuk van Wolter Kroes bij de repetities nog het spectaculairst. “Dat was eigenlijk het meest spectaculaire van de avond. Ik vond het verder een beetje saai.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat het Televizier-gala een gebrek aan impact heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen