Sylvia ‘Bachelorette’ Geersen hekelt roddels Yvonne Coldeweijer

Sylvia Geersen, de nieuwe hoofdpersoon van De Bachelorette, ergert zich aan de roddels die Yvonne Coldeweijer de wereld in helpt. “Laat je niet misleiden door dingen die je bij een ander ziet.”

Sylvia Geersen © RTL, Instagram

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft een aantal roddels verspreid over Sylvia Geersen, de influencer die de nieuwe hoofdpersoon is van de Videoland-hit De Bachelorette. Volgens Yvonne staan de Nederlandse mannen ‘niet te springen’ om Sylvia, aangezien de producent van het programma online allerlei mannen benadert om mee te doen. “Beetje gênant.”

Wel écht vrijgezel?

Yvonne stelt dat het zelfs twijfelachtig is of Sylvia wel écht vrijgezel is. “Rotterdamse horecaspionnen weten mij te melden dat Sylvia al een tijdje datet met restauranteigenaar Mit Koedam. Zo is ze zeer actief met het liken van zijn foto’s, worden ze samen gespot en gaat ze ook vaak met haar bestie Kim Feenstra bij zijn restaurant eten.”

Met deze roddel zet Yvonne vraagtekens bij de integriteit van het hele programma. “Is dit de zoveelste ‘vrijgezel’ die alleen maar meedoet voor het geld en de fame?”

Sylvia boos

Sylvia is niet blij met de roddels van Yvonne. “Ik word weer lekker wakker met het nieuws: ‘Wanhopige bachelorette is op zoek naar een man, ze kunnen het niet vinden voor haar, ze stuurt zelf dm’s.’ Dat wil ik even de wereld uit helpen: dat is niet waar. De productie zoekt inderdaad een man voor mij, want dat is de show.”

Naast dat mannen zich kunnen inschrijven, is de productie ook actief op zoek. Heel normaal, zegt Sylvia. “Je kunt je inschrijven en ze zoeken naar het perfecte plaatje. Ik wil dit even de wereld uit helpen. Ik ben echt niet wanhopig. In elk geval bedankt voor de publiciteit. Thanks!”

‘Ben wél single’

En wat vindt Sylvia van de geruchten dat ze niet single zou zijn? “Oh ja, nog wat voordat ik het vergeet: ik ben dus wél single, dus laat je niet misleiden door fragmenten die je van een ander ziet, want je kent het leven en het verhaal van een ander niet. Daar sluit ik mee af. Doei!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen