Carlo Boszhard hekelt John de Bever: ‘Meer stemmers dan kijkers’

Carlo Boszhard vindt het belachelijk dat de realitysoap van John de Bever serieus in de race is voor een Gouden Televizier-Ring. “Meer stemmers dan kijkers”, moppert hij in zijn column.

Carlo Boszhard en John de Bever © RTL

Vanavond is het zo ver: dan maakt RTL Boulevard bekend welke drie programma’s genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring. De zeven programma’s die het hoogst eindigden in de tussenstand van vorige week zijn Boerderij van Dorst, De Bevers, Dwars door de Lage Landen, Een Huis Vol, Even Tot Hier, Heel Holland Bakt en Het Jachtseizoen.

Carlo hekelt De Bevers

Carlo Boszhard vindt het jammer dat zijn tv-kindje Make Up Your Mind niet mee lijkt te dingen, terwijl een kijkcijferflop als De Bevers wél in de race is. De presentator wijst op de enorme campagne die John de Bever aan het voeren is; er hingen op een gegeven moment zelfs spandoeken langs de snelweg.

Als zo’n programma goud pakt, dan devalueert dat de prijs, lijkt Carlo te vinden. Hij moppert in zijn Televizier-column: “Als ik hoor dat er zelfs spandoeken langs de weg hangen om te stemmen op De Bevers, gaat me dat net iets te ver. Meer stemmers dan kijkers, al klinkt dat wellicht wat negatief.”

Slecht nieuws

Dat Make Up Your Mind geen kans lijkt te maken noemt Carlo ‘slecht nieuws’. “Het kan nog steeds, we moeten eraan werken, zegt iemand”, aldus de presentator. Maar als hij dan hoort wat John de Bever er allemaal aan doet, dan gaat dat Carlo een stap te ver.

Toch benadrukt Carlo dat hij het John de Bever niet misgunt. “Ik gun natuurlijk iedereen zijn applaus. Sterker nog, ik geloof dat als jij het een ander niet gunt, je zelf het applaus niet waard bent.”

Naast schoenen

Het zou zomaar een zegen kunnen zijn als Make Up Your Mind naast een nominatie grijpt, want Carlo lijkt behoorlijk naast zijn schoenen te lopen van het succes van het format. “‘Kijk, zo ziet succes eruit’, zegt Joop van den Ende als hij me ziet. ‘Je hele uitstraling is anders nu je zoveel succes hebt. Gefeliciteerd, dat gun ik je.'”

Langzaam wordt Carlo weer met beide benen op de grond gezet. “Ondertussen ben ik weer vier kilo te zwaar. Daar komt bij dat I Can See Your Voice mede door de verhuizing naar de woensdag niet fijn van start is gegaan. Zou Joop nog steeds hetzelfde tegen mij zeggen als hij me tegenkomt?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen