Rachel Hazes hekelt aandacht voor Instagram-post: ‘Dit is privé’

Rachel Hazes ergert zich eraan dat er zoveel media-aandacht is voor de Instagram-post die ze gisteren plaatste over haar zoon André Hazes jr. “Dat is gewoon iets tussen André en mij.”

Rachel Hazes © Instagram, NPO

Rachel Hazes plaatste gisteren op Instagram een foto van een taart met een grote 1, bedoeld om te vieren dat haar zoon André Hazes jr. er een jaar geleden voor koos om af te rekenen met zijn verslavingen. “Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou”, staat erbij. “We zullen er altijd voor jou zijn.”

André één jaar clean

Het is precies een jaar geleden dat Yvonne Coldeweijer voor het eerst berichtte over de opname van André in een afkickkliniek. Lange tijd ontkende Rachel bij hoog en bij laag dat haar zoon een drugsprobleem had, maar vorige maand werd alsnog bevestigd wat Yvonne al die tijd al zei. “I was right“, zegt de juicekoningin.

Dat Rachel nu viert dat André een jaar geleden begon met afkicken, levert veel aandacht van de showmedia op. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink: “Een mooie taart. Ze heeft er een fotootje van gemaakt, want het is toch een jaar dat je bent afgekickt en kennelijk wordt dat op deze manier dan gevierd. We dachten: dat is leuk, we gaan even met Rachel praten.”

Boulevard geboycot

Luuk en zijn collega’s kregen echter nul op rekest. “Rachel wil dus niet, want er zijn een aantal mensen hier, in deze ruimte, die ervoor gezorgd hebben dat Rachel dus niet meer met ons wil praten. Rob Goossens, ja. Ze heeft er nog steeds geen zin in! Ze zegt dat wat jij toen hebt gezegd over haar, dat ze dat heel vervelend vindt.”

Rachel praat niet meer met Boulevard sinds Rob in het programma heeft gezegd dat ze al twintig jaar ‘met het lijk van André loopt te zeulen‘. Het zal ook niet geholpen hebben dat Rachel vorige maand in het programma Pinokkio Hazes werd genoemd, omdat ze zo lang heeft gelogen over André’s verslavingen.

Rachel reageert

Rachel wil bij Shownieuws wél reageren op haar Instagram-post, namelijk via haar boezemvriend Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story. “Ik heb Rachel even gecontact en zij zegt: ‘Ik wil er niet al te veel over zeggen, want dit is gewoon iets tussen André en mij’, maar hij is gewoon een jaar geleden een nieuw leven begonnen.”

Collega Frits Huffnagel: “Ik moet wel lachen om zo’n reactie dan. Eerst post je op social media een taart met een 1 en dan vraag je aan haar wat erachter zit, en dan zegt ze: ‘Ja, dat is iets tussen ons.’”

Instagram

De bewuste Instagram-post:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen