Samantha Steenwijk wéér getreiterd door RTL Boulevard: ‘Flauw!’

De kans dat we Samantha Steenwijk ooit nog terugzien achter de desk van RTL Boulevard wordt met de week kleiner. De geplaagde zangeres wordt namelijk alwéér getreiterd door de showrubriek.

Samantha Steenwijk © RTL

Samantha Steenwijk stond tot afgelopen voorjaar om de haverklap aan de desk van RTL Boulevard. Ze maakte ook diverse items voor het programma. In haar laatste reportage, medio maart, deed ze een stoomcursus banden wisselen. Eén ding heeft echter alles veranderd: het kort geding dat ze in april aanspande tegen juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Woeste Samantha

Yvonne had een redelijk onschuldig roddeltje de wereld ingeslingerd over Samantha’s vermeende gebruik van dieetpillen. Die roddel werd pas groot nieuws toen Samantha besloot om er een heel juridisch circus van te maken. Het leek een schreeuw om aandacht, aangezien Yvonne de roddel toen allang op Samantha’s verzoek had gerectificeerd.

Het wekte onbegrip bij de Boulevard-collega’s van Samantha. “Ik weet niet, Rob… Wat had jij gedaan? Had jij de boel aangeklaagd?”, vroeg Luuk Ikink zich live op televisie af. Collega Rob Goossens: “Ik had het laten gaan.” Luuk: “Ja, toch? Ik was het alweer vergeten eigenlijk.”

Jokkebrok

Na haar kort geding kreeg Samantha nog eens een trap na van RTL Boulevard, want de showrubriek schreef een behoorlijk pittige column over de gepikeerde amazone. Samantha’s bewering dat ze is afgevallen vanwege het paardrijden, en niet door dieetpillen, werd in dit stuk behoorlijk in twijfel getrokken.

Samantha werd in de Boulevard-column neergezet als een soort jokkebrok: “Nou, ik wil er graag bij zijn, als de kilo’s er inderdaad zo razendsnel afvliegen als je op een paard gaat zitten.”

Wéér treiterij

Als BN’er met een van de langste tenen van Hilversum laat Samantha dit natuurlijk niet over haar kant gaan. We hebben haar sinds de dieetpillenrel nooit meer aan de Boulevard-desk zien staan. Sterker nog: op heel RTL 4 zien we haar alleen nog maar in de herhaling, merkt Televizier-journalist Jef Willemsen.

De kans dat Samantha snel weer eens aanschuift in Boulevard lijkt verkeken. Het programma deelt nu namelijk wéér een plaagstoot uit aan Samantha. In een artikeltje over het nieuws dat ze heeft paardgereden met prinses Margarita, schrijft de showrubriek: “Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk.”

Yvonne giert

Samantha zal zich er ongetwijfeld kapot aan ergeren dat ze zo op de korrel wordt genomen door haar oud-collega’s van RTL Boulevard. Ondertussen heeft rivaal Yvonne Coldeweijer er de grootste pret om. “Whahahah Boul 🤣”, schrijft ze.

Twitteraar Yandrea steunt Samantha juist. Zij ergert zich aan Boulevard. “Wist niet dat er kleuters op jullie redactie werken? Kinderachtig, misgunnen. Laten we iedereen gewoon in zijn waarde laten, waarvoor was dit nodig? Plaats dan beter niks over Samantha Steenwijk als jullie zo een wrok tegen haar hebben, je laat je zelf nu wel heel erg kennen!”

Tweet

De tweet van Yandrea:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen