Man van LINDA.-redactiechef zorgt voor ophef: ‘Geslaagde tetten!’

De man van LINDA.-redactiechef Rianne Meijer zorgt voor enorm veel ophef met uitspraken over de nieuwe borsteneditie van het blad. “Zij stuurt de foto’s via WhatsApp door naar haar man?!”

Nienke 's Gravemade en LINDA. © LINDA.

De LINDA., het tijdschrift van Linda de Mol dat kampt met dalende oplagecijfers, is momenteel flink in het nieuws vanwege de nieuwe editie over borsten. Er is een relletje gaande dat de cover niet inclusief genoeg zou zijn, maar ondertussen is er ook ophef over enkele uitspraken van de man van LINDA.-redactiechef Rianne Meijer.

Tettenfoto’s

De man in kwestie, Thijs Wolters, heeft zich op Twitter op een opvallende manier uitgelaten over dit nummer. “Als liefhebber van tetten vind ik dit het beste nummer dat Rie ooit maakte”, schreef hij eergisteren. En: “Neem maar van mij aan: dit is een bewaarnummer.”

Ene Wouter daarop: “Potver Thijs, jij mocht gewoon meekijken tijdens de productie.”

Thijs vervolgens: “Op momenten dat ik via WhatsApp alvast wat thumbnails krijg van goed geslaagde tettenfoto’s, ben ik zo blij.”

Kritiek

De uitspraken leiden tot verbijstering. “Kom je terug van een integere fotoshoot, blijkt dat de foto’s gedeeld worden via WhatsApp”, zegt Merel bijvoorbeeld. Jense: “Dit is op zo veel fronten fout, lieve hemel.” En Inge: “Niet zo slim eej. Beetje vies ook.”

Opiniemaker Nienke ’s Gravemade (foto), die onlangs bij Op1 aan tafel zat, vindt het ongelooflijk. Ze deelt de uitspraken van Thijs met haar bijna negenduizend volgers. “Aldus de man van chef redactie van LINDA.”, schrijft ze erbij. “NIET.OKÉ.”

Ene Sanne vervolgens: “Volgens mij is het doorsturen van naaktfoto’s zonder consent trouwens iets waarvan (nota bene) vrouwen weten dat het niet oké is toch? Maar dus wel oké als je het voor de leuk naar je man stuurt? Denk je dat iemand professioneel is als deelnemer aan zo’n nummer… 🙃🙃🙃.”

Man reageert

Inmiddels heeft de fel bekritiseerde Thijs kennis genomen van de ophef. Hij geeft geen inhoudelijke reactie, maar laat wel blijken dat hij nog steeds achter zijn tweets staat. “Natuurlijk word ik blij van tettenfoto’s. Ik ben geen monnik”, zegt hij.

Thijs stelt dat niemand hem wat gevraagd heeft hierover. “Nee joh, dit is Twitter. Zo rollen we hier met z’n allen.”

Daarop zegt Nienke weer: “Nee joh, het is allemaal niet zo ingewikkeld. Of het is niet gebeurd, dan heb je je vrouw in verlegenheid gebracht. Of het is wel gebeurd, dan heb je je vrouw in diskrediet gebracht. Lekker doorrollen, zou ik zeggen.”

Redactiechef Rianne heeft nog niet gereageerd op de ophef.

Tweet

Nienke (Stylistoloog van de Sterren) deelt de in opspraak geraakte tweets van Thijs:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het tijdschrift van Linda de Mol niet een beetje over zijn houdbaarheidsdatum heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen