‘Kinderachtige’ Samantha Steenwijk wekt zelfs bij collega’s onbegrip

Samantha Steenwijk wekt zelfs bij haar eigen collega’s van RTL Boulevard onbegrip met haar beslissing om Yvonne Coldeweijer voor de rechter te slepen. “Ik had het laten gaan…”

Samantha Steenwijk © RTL

De lange tenen van Samantha Steenwijk hebben de weg gevonden naar een advocaat die Yvonne Coldeweijer keihard wil aanpakken. De juicekoningin beweerde vorige maand in een video dat het plotselinge gewichtsverlies van Samantha te maken heeft met het gebruik van illegale dieetpillen. Zelf beweert de zangeres dat ze is afgevallen door paardrijden.

Onbegrip bij collega’s

Daar was Samantha he-le-maal over de zeik over en ze schakelde direct een advocaat in. Yvonne had geen zin om een heel juridisch circus op te tuigen voor een B-ster en besloot daarom om de boel te rectificeren én de video offline te halen. Wat blijkt? Samantha is nog steeds woest en wil een rectificatie met witte letters op een zwarte achtergrond.

Zelfs haar eigen collega’s van RTL Boulevard vinden het een beetje overtrokken dat Samantha alsnog een rechtszaak begint. Zij wijzen erop dat ze het allang weer vergeten waren over die dieetpillen en dat de zangeres het nu zelf allemaal weer oprakelt.

‘Was het al vergeten!’

Luuk Ikink denkt dat Samantha beter even kan kalmeren. “Ik weet niet, Rob… Wat had jij gedaan? Had jij de boel aangeklaagd?”

Rob Goossens daarop: “Ik had het laten gaan.”

Luuk: “Ja, toch? Ik was het alweer vergeten eigenlijk.”

Rob: “Ja, precies ja!”

Yvonne is het eens met Samantha’s collega’s. “Ik was het ook alweer vergeten!! 🤣🤣 pissss”, reageert ze.

Flauw

Yvonne vindt het ook heel raar dat Samantha’s management gisteren aanvankelijk niet wilde bevestigen dat ze Yvonne voor de rechter sleept. De juicekoningin daarop: “Hoe raar is het dat dat management het gewoon niet bevestigt? Ik bedoel: volgens mij klaag jij mij aan b*tch en ik jou niet.”

Ze spreekt van ‘kinderachtig gedoe’. “Ik baal natuurlijk als een stekker dat deze Beyoncé Steenwijk mijn allereerste rechtszaak is. Na alle juice, alle scoops die ik heb gebracht, wordt het zo’n onbenullig, saai k*t kort geding. Ik had wel wat meer juice gehoopt. Van André, Amaal, noem maar op, Carlo… Douwe Bob, daar doe ik het zelfs nog voor! Maar Beyoncé Steenwijk? Daar heeft toch echt niemand zin in.”

Steun voor Yvonne

Yvonne ervaart veel steun in haar juridische strijd met Samantha:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen