Ellie Lust blijft pispaaltje Vandaag Inside: ‘Wat ik daarvan vind?’

Ellie Lust is een van de favoriete pispaaltjes van de mannen van Vandaag Inside. De oud-politievrouw wordt continu aangevallen door de mannen aan tafel. “Ik zie dat natuurlijk ook langskomen.”

Ellie Lust en Johan Derksen © NPO

De mannen van Vandaag Inside ergeren zich kapot aan Ellie Lust. En dan niet alleen presentatoren Johan Derksen en René van der Gijp, maar ook hun vaste gast Özcan Akyol. Nog maar twee maanden geleden maande dit trio de oud-politievrouw ‘om haar bek te houden‘. “Ik word helemaal gek van die Ellie Lust!”

Ellie reageert

Wat vindt Ellie nou eigenlijk zelf van die aanhoudende aanvallen? Ze reageert erop in het WNL-programma In De Kantine. “Ik zie dat ook natuurlijk langskomen, maar ik weet wie ik ben. Ik heb 31 jaar bij de politie gewerkt, ik heb letterlijk en figuurlijk levens gered.”

Je moet het volgens haar gewoon relativeren en er vooral niet op ingaan. “Ik weet wie ik ben voor de mensen die belangrijk zijn in mijn leven en wat zou het weer over mij zeggen op het moment dat ik vervolgens ook weer lullige dingen terug zou gaan doen? Want dan voed ik dat alleen maar.”

‘Ik volg hen niet’

De mannen van VI mogen vooral door blijven gaan, aldus Ellie. “Roep wat je wil roepen, zeg wat je wil zeggen, maar ik ben 55 jaar – dat zou je niet zeggen, hè? – en ik weet wie ik ben, dus dan is dat zo. Dan zit ik kennelijk in de Rolodex en dan word ik er af en toe uitgepikt en heb ik het even te verduren, maar ik volg die mensen niet.”

Ellie merkt dat de mensen in het land haar geweldig vinden. “Ik merk dat wanneer ik door de stad loop, hier in Rotterdam, hoe lief mensen voor mij zijn en daar gaat het om. Ik voel mij heel erg omarmd. Dan zullen er ook mensen zijn die Ellie Lust minder leuk vinden. Ja, that’s life, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u graag meer of minder Ellie Lust op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen