‘Zoontje André en Monique steekt middelvinger op naar Yvonne’

Monique Westenberg gebruikt haar Instagram-stories steevast om allerlei cryptische boodschappen de wereld in te sturen. Ditmaal proberen volgers de ‘middelvinger’ van haar zoontje te duiden.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Veel BN’ers gebruiken hun stories op Instagram als een handig marketinginstrument. Vooral sterren die in opspraak zijn halen zo ongeveer met elke story het nieuws. De mensen buitelen dan over elkaar heen: met welke gedachte wordt die story geplaatst? En wat wordt er bedoeld met de omschrijving eronder?

Middelvinger

Ook de feed van Monique Westenberg heeft dat effect. Ze wordt momenteel nauwlettend in de gaten gehouden omdat ze nog altijd, samen met André Hazes jr. en hun zoontje, vakantie viert op het Thaise eiland Koh Samui. Er wordt veel gespeculeerd over hun relatiestatus: vrijwel alle media, Story uitgezonderd, denken dat ze weer bij elkaar zijn.

Monique plaatste gisteren, op zondag, drie stories: een waarop ze met André en hun zoontje plezier beleeft op het water, een waarop ze aan het rummikuppen is met André en een waarop haar zoontje aan het drinken is en zijn rietje tegenhoudt met zijn… middelvinger.

‘Voor Yvonne?’

Het is natuurlijk het werk van de juicekanalen om alle verborgen boodschappen achter die stories te ontrafelen, maar soms lijkt het spionnenleger ook wel een beetje door te schieten.

Zo zegt een spion van Yvonne over die ‘middelvingerfoto’: “1000% dat die middelvinger voor jou is. Wie houdt er een rietje vast met een middelvinger?! Monique: ‘Pak je rietje zo maar vast, mini Dré.'”

Yvonne: “😂😂😂 We slaan door. Of toch niet… 👀”

Rummikuppen

En hoe zit het met dat gerummikup dan? Yvonne: “Monique is altijd zo uitgekookt met haar posts dat spionnen cryptische aanwijzingen over de bruiloft aan het zoeken zijn in de cijfers. 😂”

Een spion: “Dit is wat zij al haar hele leven wil! Spelletjes spelen met André en gezinnetje spelen! Totdat Dreetje z’n spelletje weer elders speelt en dan hebben we dezelfde poppen alweer aan’t dansen! Deze soap duurt langer dan As The World Turns!”

Yvonne concludeert: “I will have a job forever. 🧃”

Stories

De bedoelde stories van Monique:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen