‘André Hazes jr. dreigt band met Rachel Hazes te verbreken’

André Hazes jr. dreigt de band met zijn moeder Rachel Hazes opnieuw te verbreken als ze door blijft zeiken over zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg. Althans, dat meldt weekblad Privé.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © Nick van Ormondt / William Rutten

Alle showmedia, de Story uitgezonderd, gaan ervan uit dat André Hazes jr. en Monique Westenberg weer bij elkaar zijn. Ze zijn momenteel voor de tweede keer in korte tijd op vakantie, ditmaal naar het Thaise eiland Koh Samui. Ze zouden daar hun huwelijk aan het voorbereiden zijn en ook dat zou dan onderdeel uitmaken van zijn nieuwe Videoland-show.

‘Rachel, hou op!’

Het is natuurlijk algemeen bekend dat Rachel gruwelt van zo’n huwelijk. Zij heeft een enorme hekel aan Monique en daar heeft André zijn buik dus helemaal vol van, meldt ‘een bron’ aan weekblad Privé.

Als ze haar band met André wil behouden, kan Rachel niet anders dan erin meegaan, aldus de bron. “Rachel heeft zich inmiddels neergelegd bij de partnerkeus van haar zoon. André heeft duidelijk gemaakt dat hij een keuze heeft gemaakt.”

Dreigement

Heeft André nog wat aan Rachel laten weten? Ja. “Ook heeft hij duidelijk gemaakt geen nare uitspraken meer te willen horen of lezen, die Rachel eerder over Monique deed in verschillende media. Hij zal anders opnieuw de band verbreken. Hij zet nu echt alles op zijn privégeluk en dat is met Monique en André III (5).”

Yvonne Coldeweijer meldde recentelijk al dat André ook van Monique verlangt dat ze haar Rachel-boycot opheft. “Hij heeft nu aangeven dat hij zo snel mogelijk een ontmoeting wil laten plaatsvinden tussen mini Dré en Rachel. Ze hebben elkaar jaren niet gezien en hij is pas 5.”

Instagram

André en Monique zitten nog steeds op Koh Samui:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen