Glennis Grace zet Intratuin op zijn kop: ‘Kan nooit normaal’

Glennis Grace heeft zich flink laten gaan in een Amsterdams filiaal van de Intratuin. De nachtmerrie van elke vakkenvuller begon onder meer met haar karretje te racen. “Het kan ook nooit normaal.”

Glennis Grace © Instagram

Nu al haar optredens zijn geannuleerd kan Glennis Grace er niet meer omheen: geraniums. Ze was er gisteren naarstig naar op zoek, zodat ze er thuis gezellig achter kan gaan zitten. Die zoektocht bracht haar naar een Amsterdams filiaal van de Intratuin en daar heeft de Jumbo-vandaal de boel behoorlijk op stelten gezet.

Glennis Langkous

Glennis gedroeg zich in de kassen als een soort Jordaanse Pippi Langkous. Op een gegeven moment sprong ze zelfs op haar winkelkarretje, zette ze zichzelf af en scheurde ze de halve Intratuin door. Ongelooflijk schrikken voor alle nietsvermoedende kamerplanten.

Haar goede vriendin Angela, die ooit Dennis Schouten heeft bedreigd, was erbij en heeft er filmpjes van gemaakt. “Kan nooit normaal”, schrijft ze op haar besloten Instagram-kanaal.

Daarop zegt Glennis: “Nee dat klopt. 😂”

Windgong

Terwijl alle Intratuin-medewerkers zich haastig naar een centraal punt bewogen met de noodknop in hun hand, klom Glennis ook nog eens een personeelstrap op om kabaal te maken met een aantal hangende windklokken. “Ze moest even luisteren hoe het klonk… 😂”, giert Angela.

Glennis: “Ik heb hem maar gelaten waar die hing. Ging hem toch niet worden. 😂”

Kofferbak vol

Uiteindelijk is Glennis vertrokken met een kofferbak vol buitenplanten. Ze heeft gekozen voor roze, gele en rode exemplaren. Een beetje hoe de vakkenvullers van Jumbo eruitzien als Glennis is komen winkelen zeg maar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de medewerkers van Intratuin hun hart vasthielden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen