Ali B na half jaar weer gespot in Nederland: ‘Hij is thuis in Almere’

Ali B is na een half jaar in het buitenland eindelijk weer eens gespot in Nederland. Een spion van Yvonne Coldeweijer heeft hem namelijk gefotografeerd bij zijn eigen woning in Almere.

Ali B © Instagram

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat het misbruikschandaal rond The Voice of Holland losbarstte en sindsdien durfde Ali B zich niet meer te vertonen in Nederland. Nu is hij volgens showbizzhyena Yvonne Coldeweijer toch weer terug in de polder, maar ze weet nog niet wat daarvan de reden is.

‘Daar is hij weer!’

Ali is recht voor zijn huis gefotografeerd, in de Almeerse Noorderplassen. “Daar issue weerrrr 👀”, schrijft Yvonne op haar juicekanaal. “Ali B is voor het eerst na een half jaar weer terug in Nederland. Spionnen zagen hem al met de auto door Almere rijden, maar nu dan voor het eerst een fotootje met bewijs.”

Wat zien we precies op die foto? “Aal staat hier voor zijn eigen huis samen met zijn zoon. Is hij hier voor een verhoor? Vakantie? Of is hij back for good? Detective Yv gaat het even uitzoeken.”

Politieverhoor?

Het zou natuurlijk best kunnen dat Ali terug is voor een politieverhoor. De rapper wordt beschuldigd van verkrachting en zijn advocaat Bart Swier riep eind april dat de rapper eind mei of begin juni verhoord zou worden. Het is niet duidelijk of dat toen gebeurd is; hij is in elk geval door niemand gespot.

Bart destijds: “Ali wordt eindelijk gehoord binnenkort. Dat heeft veel te lang geduurd, maar dat komt denk ik door een gebrek aan capaciteit bij de zedenpolitie. Maar goed, het gaat gebeuren. Pas daarna zal het OM een beslissing nemen.”

Zwakke zaak

Overigens sprak Bart destijds de verwachting uit dat het OM uiteindelijk geen zaak zal beginnen tegen Ali. “Ik denk het niet. Ik denk dat het een heel zwakke zaak is. Ik hoop heel erg dat het OM de rug recht houdt en puur op basis van bewijs gaat kijken: is dit een haalbare zaak? Ik denk het niet.”

“Of gaat dan de media-aandacht een rol spelen om hem toch te dagvaarden? Dat is waar Ali heel erg bang voor is.”

Story

De story van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen