Waylon boycot Shownieuws na woedeuitbarsting Patty Brard

Waylon wil niet meer praten met Shownieuws na de woedeuitbarsting van Patty Brard. Zij was zó boos op de zanger dat zelfs haar hele gezicht vertrok. “Ik werd bij de enkels afgezaagd!”

Waylon en Patty Brard © RTL, SBS

Het vreemdgaan van Waylon heeft flink wat reacties uitgelokt. Op de dag dat hij het bedriegen van zijn hoogzwangere geliefde bekende, ontplofte Patty Brard achter de desk van Shownieuws. Ze keek op een gegeven moment alsof ze Waylon op de guillotine wilde leggen: “Ik werd als moeder gewoon wóedend. Ik was zó kwaad, ik dacht: godverdorie.”

Kinderachtig

Die reactie van Patty is in het verkeerde keelgat geschoten bij Waylon, want hij en zijn manager willen Shownieuws niet langer te woord staan. Daar kwam de redactie van het programma gisteren achter toen ze het management belden over het feit dat hij tijdens een optreden voor AvroTros is uitgejoeld en bekogeld met bier.

Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: “We hebben ook nog even het management van Waylon gebeld, maar die zeiden: ‘Jullie waren vorige week zó onaardig over hem dat wij helemaal niks gaan zeggen over dit incident.’ Ik vind dat altijd een beetje kinderachtig.”

Bij enkels afgezaagd

Ongelooflijk, zegt collega Iris van Lunenburg. “Dat vind ik minder professioneel. Dat vind ik een beetje kinderachtig.”

Bart beaamt dat. “De letterlijke woorden waren dat we hem ‘bij de enkels hadden afgezaagd’. Wij hebben het er gewoon over gehad. Het was ook nogal wat. Het was echt wel groot nieuws die dag dat hij dat statement op Instagram plaatste waarin hij het boetekleed aantrok en de schuld op zich nam. Moeten we het daar dan níet over hebben?”

Wat vindt Albert?

Albert Verlinde vindt dat Waylon zich een beetje moet vermannen. “De week voordat het losbarstte heeft hij nog een heel leuk interview gegeven over zijn kinderen en dan ineens krijgen we dit erachteraan. Kom op, Waylon, vrienden in voor- en tegenspoed.”

Zo’n management moet zich ook een beetje professioneel gedragen, vindt hij. “Wat is dat van een management toch flauw. Je mag toch gewoon je mening over iets geven? Je mag toch gewoon zeggen wat je ervan vindt?”

Daar heeft Albert natuurlijk helemaal gelijk in. Misschien kan hij die boodschap ook eens overbrengen aan de directie van Talpa. Die besloot het AD te boycotten vanwege een kritische mening.

Wél met Boulevard

Waylon heeft wél een kort interview gegeven aan concurrent RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen