Patty Brard ontploft op tv, walgt van Waylon én Yvonne Coldeweijer

Patty Brard had gisteren een kortstondige woedeuitbarsting aan de desk van Shownieuws. Haar gezicht vertrok helemaal. “Ik werd als moeder wóedend. Ik was zó kwaad, ik dacht: godverdorie.”

Yvonne Coldeweijer, Waylon, Bibi Breijman en Patty Brard © Instagram, Shownieuws

Het spatte gisterenavond van het scherm: Patty Brard zat wóest achter de desk van Shownieuws. Niet omdat ze Jan Versteegh net in de wandelgangen had zien lopen of omdat ze weer eens te weinig had gegeten, maar omdat Waylon zijn geliefde Bibi Breijman heeft bedrogen. En dat terwijl Bibi hoogzwanger thuis zat.

Patty woest

Wálgelijk, vindt Patty het. Haar gezicht vertrok helemaal toen ze het over Waylon had. “Ik werd als moeder gewoon wóedend. Ik was zó kwaad, ik dacht: godverdorie. Het bevestigt ook mijn plaatje weer van al die mensen die altijd dat geluk uitstralen. Hoe meer ze zeggen hoe gelukkig ze zijn, hoe groter…”

Collega Bart Ettekoven: “Het blijft gewoon een enorm litteken. Wat een ongelooflijke – sorry voor het woord – lul is het ook.”

Patty: “Maar het is ook een lul. (…) Al dat vertrouwen, al het geluk wat je hebt, wordt in een keer onder je lijf weggeschopt.”

Moraalridder

Ronald Molendijk kotst eveneens op Waylon. “Ik moest toch wel denken aan de moraalridder die hij een paar maanden geleden was toen hij bij The Voice zo explodeerde.”

Bart: “Hij was toch ook best wel met z’n vingertje aan het wijzen naar Johan Derksen enzo?”

Ronald: “Ja, naar heel veel mensen. Ik weet nog dat hij in tv-programma’s in huilen uitbarstte over ‘vrouwen en slachtoffers’.”

Patty: “Wat ben je eigenlijk voor lamlul jongen? Ik vind het gewoon een beetje viezig ook.”

Ze kan er niet over uit. “Heb je die appjes gelezen? Ik werd echt kotsmisselijk toen ik ze las, hoor, van: ‘Zullen we nog even doktertje gaan spelen?’ Het is zó zonde, want je gaat het mooier nooit meer vinden, Waylon. What the hell ben je aan het doen, jongen? Echt waar…”

Ervaringsdeskundige

Eén iemand aan de Shownieuws-desk was opeens wel héél erg stil: presentator Manuel Venderbos. Die werd jaren geleden ook betrapt op vreemdgaan. Patty: “We hebben een ervaringsdeskundige op links.”

Manuel: “Ja, dat is zeker waar, maar dat is ook wel weer een tijdje geleden en daar ben ik ook niet trots op. Dat heb ik gelukkig wel achter me kunnen laten. Ik was ook niet degene die de drol moest doorslikken.”

Patty: “Maar dat kon je vrouw wel?”

Manuel: “Ja en daar ben ik wel blij om.”

Sneer aan Yvonne

Yvonne Coldeweijer blijkt bevriend te zijn met Bibi. De juicekoningin wist al geruime tijd over het vreemdgaan van Waylon, maar zweeg daarover tegen Bibi. Ze vreesde namelijk haar zwangerschap in gevaar te brengen. “Veiligheid gaat boven alles, dus heb ik op dat moment besloten om het eventjes te parkeren.”

Patty vindt Yvonne een slechte vriendin. “Ik snap niet wat voor vriendinnen je dan hebt, want je had haar ook kunnen bellen en zeggen: ‘Luister, het zit zo, je man gaat misschien vreemd met die en die.’ En dan het nooit in the open gooien en dan zoeken zij het maar uit met z’n tweeën. Dat vind ik echt heel belangrijk om gezegd te hebben. Zo ga je niet met vriendinnen om.”

‘Ze geniet ervan!’

Yvonne kreeg ook al een sneer in RTL Boulevard, maar dan van Kees van der Spek. “Ik vind Yvonne Coldeweijer ook… Als ze zegt: ‘Ik vind het next level erg’, dan zie je gewoon dat ze het ‘next level geweldig’ vindt om dit te kunnen brengen.”

Bibi heeft nog niet gereageerd op het vreemdgaan van Waylon.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Patty Brard gelijk over Yvonne Coldeweijer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen