Angela de Jong krijgt post van Patty Brard: ‘Ze is echt losgegaan’

Angela de Jong heeft een enorm groot postpakket ontvangen van Patty Brard. De 67-jarige televisiediva heeft wat panterrommel naar haar toegestuurd. “Ze is is echt helemaal losgegaan!”

Patty Brard en Angela de Jong © Instagram, NPO

Shownieuws-ster Patty Brard is aan het flirten met Angela de Jong, de meest gevreesde tv-criticus van het land. Om haar iets milder te stemmen heeft de presentatrice een pakket opgestuurd vol met haar pantertroepjes uit de Kruidvat. En wat blijkt? Angela is daar dus serieus ongelooflijk blij mee. Ze blijkt namelijk een soort panterfetisj te hebben.

Doos van Patty

Angela maakt het pakketje van Patty open aan het eind van de nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast. “Ik ga nog wel even de doos van Patty Brard openmaken. Ik ga kijken wat erin zit.”

Collega Manuel Venderbos, die tegenwoordig ook voor Shownieuws werkt, daarop: “Er wordt hier een doos van Patty Brard opengemaakt. Hoezo is dit de doos van Patty Brard?”

Panterspullen

Angela: “Ik kreeg vorige week een mailtje van de receptioniste dat er een doos bezorgd was voor mij van een bepaald bedrijf van Patty Brard. Ik neem aan dat het d’r ehh… Ik moet een beetje uitkijken voor mijn nagels, want het is heel veel plastic. Ik denk dat het een paar leuke panterspullen zijn van een bepaalde drogisterijketen.”

Ze heeft in die drogisterijketen, de Kruidvat, wel vaker spulletjes van Patty gekocht. “Het Patty Brard-panterkleed heb ik al. Het picknickkleed. Dat ligt in de schuur, voor als mijn neefje komt.”

‘Kusjes, Patty’

Eindelijk heeft Angela het pakket open. “Ja hoor! ‘Liefs, Patty Brard, omdat je zo van panter houdt. Kusjes, Patty.’ Wat leuk! Ik hou van panter! Ja, heel erg. Ik ben de reïncarnatie van Nel Veerkamp, zeg ik altijd. Een spijkerjasje van panter.”

Dan gaat Angela he-le-maal los, zoals we het nog nooit hebben gehoord: “Heeeuuauuu (geluid van blijdschap, red.): dekentjes, een tasje, een handdoek! Een tas! Potjes. Het is echt… Patty is echt helemaal losgegaan! Een dekbedovertrek! Ah, jongens.”

Sinterklaas

Collega Marcus den Blanken, mediajournalist bij het AD: “Wij zeggen nu wel dat alle programma’s die Patty Brard maakt gewoon fantastisch zijn.”

Angela: “Een overslagjurk met panterprint! En een toilettas. Nou…”

Marcus: “Angela zit helemaal te glunderen.”

Angela: “Het is net als de zak van Sinterklaas dit! Leuk mensen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Angela de Jong wel cadeautjes aannemen van BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen