Wilfred Genee: ‘Vandaag Inside later dit jaar zeven dagen per week’

Wilfred Genee verklapt dat Vandaag Inside later dit jaar, namelijk in de maand november, niet vijf maar zeven dagen per week te zien zal zijn op SBS 6. “Dan wordt het helemaal druk.”

Vandaag Inside © SBS 6

De mannen van Vandaag Inside hebben nog dik drie weken te gaan met hun programma. Ze gaan vanwege hun onverwachte kaarspauze iets langer door, namelijk tot en met vrijdag 17 juni. Telt presentator Wilfred Genee de weken al af? “Nou, ik ben wel op”, geeft de presentator toe in de online videorubriek Wandelgangen.

Wilfred wil vakantie

Wilfred is er even klaar mee. “Niet zozeer dat ik het programma niet leuk meer vind, maar ik merk wel aan mezelf dat ik met vorig jaar erbij eigenlijk maar anderhalve week vakantie heb gehad in de winter. Ik zou het nu wel eens lekker vinden om iets meer even weer fris te worden.”

Hij vervolgt: “Je ziet natuurlijk ook – en dat is ons grootste gevaar – dat we zoveel uitzendingen maken dat er soms dingen gebeuren… Maar daardoor zit ik nu wel in een fase van: waar staat dit programma nog voor? Wat is dit? (…) Ik weet het zelf niet meer eerlijk gezegd. Ik rij hier de laatste tijd naartoe dat ik de hele tijd denk: nou ja, ja…”

Door na de zomer

Gaat VI definitief door na de zomer? “Ja, maar dat was altijd al de bedoeling. Volgens mij staan we half augustus alweer geprogrammeerd. Maar dat zou zomaar weer anders kunnen zijn en bovendien: laten we eerst maar eens 17 juni maar halen. Dan kijken we dan verder. Het zijn enorme dagkoersen.”

Later in het jaar, rondom het WK Voetbal, is het al helemaal VI wat de klok slaat op SBS 6. “In november draaien we zeven dagen per week. Dan wordt het helemaal druk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen