Guido den Aantrekker door mangel gehaald in Privé: ‘Jaloerse loser!’

Story-baas Guido den Aantrekker wordt behoorlijk door de mangel gehaald in het blad van zijn grote rivaal Evert Santegoeds: de Privé. Hij wordt niet alleen jaloers genoemd, maar ook een sore loser.

Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds © William Rutten

Evert Santegoeds had anderhalve week geleden een zeer spraakmakende cover. Zijn Privé pakte groot uit met intieme beelden van André Hazes jr. en Monique Westenberg, die tijdens hun vakantie in Florida werden gefotografeerd door een paparazzo van het blad. Goed speurwerk, zegt Evert. Een tip van Monique, zegt Guido: “Duizend procent.”

Edwin vs Guido

Het is volgens Privé-sterjournalist Edwin Bredius lachwekkend dat Guido beweert dat het ‘duizend procent’ zeker is dat Monique hun verblijfplaats zou hebben getipt. Hij stelt dat ze André en Monique hebben gevonden na handig speurwerk, en niet na een tip van Monique of iemand anders.

Edwin vindt Guido lachwekkend. Hij wijst erop dat de Story, in de week dat Privé met de onthullende foto’s kwam, beweerde dat André zou kiezen voor een bestaan ‘als vader alleen’. Een grote mond is niet op zijn plaats als je er zo erg naast zit, vindt de Privé-journalist.

Jaloers collega

Guido krijgt een flinke sneer te verwerken van Edwin. Hij schrijft: “Een jaloerse collega maakte het wel heel bont. Hij sloeg in die week zelf de plank volledig mis met een fake-story over de twee, maar in plaats van zich even gedeisd te houden, wist hij precies hoe het bij ons zou zijn gegaan: 1000% zeker dat Monique had getipt!”

“Hij bleek niet alleen een sore loser (slechte verliezer, red.), maar ook opnieuw verkeerd geïnformeerd! Want, nee, zowel André als Monique wist niets van onze komt. Beiden hebben niet gemerkt dat die foto’s, liggend onder een terrasstoel, door fotograaf Wesley de Wit werden gemaakt.”

‘Story volgt Rachel’

Privé-sterjournalist Edwin sluit zich aan bij de bewering van Yvonne Coldeweijer dat Guido zijn hele berichtgeving over André Hazes jr. zou baseren op zijn goede vriendin Rachel Hazes.

Hij sneert: “Voor Privé was het geen verrassing dat het stel op een dag weer bij elkaar zou komen. Terwijl andere media (lees: Story, red.) naar het verhaal van Rachel luisterden, wist dit weekblad vorig jaar november al zeker dat er weer een lijmpoging zou komen.”

Niet onder de indruk

Wat vindt Guido ervan? Hij is naar eigen zeggen helemaal niet onder de indruk van de intieme foto’s van André en Monique. Die suggereren volgens hem ‘meer dan er feitelijk aan de hand is’. De foto’s met Monique zijn inderdaad ‘innig en welgemeend’, zegt Guido in de Story, maar zo doet de volkszanger volgens hem ook tegen de hond van de buren.

Het is volgens Guido echt niet uit te sluiten dat Monique wel degelijks loslippig is geweest tegen de Privé. “Dat om aan de buitenwereld aan te tonen dat de zanger tóch niet zonder haar kan, en een publieke genoegdoening op díe manier af te dwingen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen