‘Monique Westenberg heeft Privé getipt over verblijfplaats in Amerika’

Monique Westenberg heeft weekblad Privé zélf getipt over het hotel waar ze met André Hazes jr. verbleef in de Verenigde Staten. Dat zegt een spion tegen het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Weekblad Privé heeft begin vorige week een tweekoppig team naar Florida gestuurd om Monique Westenberg en André Hazes jr. te fotograferen in het Melia Resort in Orlando. Ze staan nu met z’n tweeën op de cover van het blad en de beelden laten niet veel aan de verbeelding over: André en Monique zijn weer terug bij elkaar.

‘Monique tipte Privé!’

Vlak voor de publicatie van de nieuwe Privé plaatste Monique een bericht op Instagram dat de geruchten over een liefdesreünie en zelfs een bruiloft absolute onzin zijn. Deed ze dit om André op een dwaalspoor te zetten? Volgens Yvonne Coldeweijer heeft zij namelijk zélf de Privé getipt en wist André daar niets van.

André is er niet blij mee, weet Yvonne. “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op haar. Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad.”

‘Wel héél toevallig’

Het is volgens Yvonne geen ondenkbaar scenario. Het is immers bekend hoe verzot Monique is op aandacht. “Het is ook wel errug toevallig dat zij ze daar aan het zwembad hebben gevonden. 😂 Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.”

Overigens liggen André en Monique vandaag behoorlijk onder vuur in De Telegraaf. Daar worden de twee beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

Baalt André?

Story, dat nauwe banden onderhoudt met Rachel Hazes, stelt dat André ook al niet blij is met de fotoserie die Monique op haar Instagram geplaatst heeft. Een ingewijde: “Dat is toch in niemands belang? Is het soms alleen maar om haar vele volgers tevreden te houden? De nodige mensen die André kennen, houden er een beetje een nare smaak aan over…”

“Waarom moet Monique daar al die foto’s van plaatsen, waar ze steevast zelf voortdurend op de voorgrond te zien is? André wil dat sowieso liever niet, hij houdt zich niet voor niets al een poosje buiten de schijnwerpers op.”

Privé-cover

De cover van de nieuwe Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg de Privé inderdaad heeft getipt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen