Rachel Hazes ontkent dat André uit huis is gevlucht: ‘Onzin!’

Rachel Hazes ontkent dat haar zoon André Hazes jr. uit huis is gevlucht, omdat zij de hele dag met haar nieuwe geliefde Klaas Otto loopt te tongen. “Wat een onzin!”, roept ze in de Story.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © RTL

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer stelt dat Rachel Hazes zich zó ordinair gedraagt met haar nieuwe geliefde Klaas Otto dat haar zoon André Hazes jr. het huis uit is gevlucht. Die zou zijn dagen bij zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg slijten om maar niet naar het tongworstelen van zijn moeder te kijken.

‘Wat een onzin!’

Story, dat warme banden onderhoudt met Rachel, noemt Yvonne een ‘rellerige kwaadspreker’. Het blad geeft Rachel uitgebreid de ruimte om deze bewering te ontkennen. “Wat een onzin! André woont nog altijd bij me en kan het juist goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn die kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten.”

André vindt Klaas juist een topper, aldus Rachel. “Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat. Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast met elkaar over spreken. Ik word daar heel blij van. De man op wie ik verliefd ben en mijn zoon die het zo goed met elkaar kunnen vinden…”

Motorjack

Het is geen geheim dat André zichzelf altijd transformeert naar hoe zijn schoonvader eruitziet. Gaat dat ook gebeuren nu hij een nieuwe stiefvader heeft? Zien we André straks met een leren jack op een motor zitten?

Volgens Rachel gedraagt Klaas zich nog niet als een vaderfiguur voor André. “Nee, daarvoor is onze relatie nog te vers. Maar Klaas heeft André wel gezegd dat hij altijd bij hem terecht kan. Wat er ook in zijn leven speelt, Klaas staat klaar voor hem. En ik zag dat hij dat fijn vindt.”

Slapen bij Mo

En wat is er waar van Yvonne’s bewering dat André regelmatig bij Monique slaapt? Ook onzin, aldus de levende asbak. “Ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen. Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis.”

Het is geen geheim dat Rachel een bloedhekel heeft aan Monique. Zou ze André laten vallen als hij weer bij Mo in bed gaat liggen? “Ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan heeft hij mijn zegen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen