‘Tongende Rachel Hazes misdraagt zich, André vlucht uit huis’

Rachel Hazes heeft zich tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten ongepast en ordinair gedragen met haar nieuwe lover. Inmiddels is André zelfs uit huis gevlucht, meldt Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr., Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Professioneel weduwe Rachel Hazes is helemaal hoteldebotel. Ze heeft officieel verkering met Klaas Otto, de oprichter van een motorclub. Afgelopen weekend stonden ze elkaar af te lebberen bij de Holland Zingt Hazes-concerten en daar plaatsten ze een foto van op Instagram. Vervolgens werd Rachel door Klaas’ ex uitgescholden voor ouwe speedjunk.

Tongende Rachel

Volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer heeft Rachel zich bij het concert ernstig misdragen. “Rachel zou zich, volgens gasten, ongepast hebben gedragen op de afterparty van Holland Zingt Hazes. Volgens spionnen betrokken bij het concert waren Rachel en haar nieuwe vlam de hele afterparty aan het tongen en tegen elkaar aan aan het schuren.”

Ze vervolgt op haar juicekanaal: “André en zijn zus Roxeanne, waar Rachel natuurlijk niet eens meer tegen praat, moesten dit gênante tafereel aanzien, samen met de andere VIP-gasten.”

‘Viel niet lekker’

Rachel heeft kwaad bloed gezet met haar ordinaire tongpartij. “Omdat het concert een eerbetoon is aan haar overleden man en aan de vader van Dré en Rox, viel dit niet helemaal lekker bij de gasten. Ook de organisatie wist niet goed wat ze ermee moest. Dré heeft schijnbaar stilletjes in een hoekje gezeten…”

Thuis loopt de tongende asbak al helemáál hitsig in de rondte, weet Yvonne. “Wat doen mensen die in love zijn? Ja… Die hebben natuurlijk ontzettend veel behoefte aan fysieke activiteiten en waar moet dat gebeuren? Nou, niet bij Klaas thuis, want die woonde bij Gracia. Klaas is uit huis gekickt, dus die woont nu bij Rachel”, vult ze aan in De Popcorn Show.

‘André wordt lijp’

Het loopt nu thuis ook de spuigaten uit. “Wie woont er ook bij Rachel? Dat is natuurlijk André Hazes, Dreetje. Die wordt schijnbaar helemaal lijp van deze twee, dus die is na Holland Zingt Hazes naar Monique gegaan en is daar de afgelopen dagen gespot.”

Monique heeft André thuis namelijk ‘per ongeluk‘ op de foto gezet, zodat iedereen weet dat hij bij haar verblijft. “Dré verblijft de komende dagen bij Monique in huis. Dit is niet uit liefde, maar omdat Klaas nu bij zijn moeder woont en hij het geflikflooi niet kan aanzien”, aldus Yvonne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Roxeanne Hazes ooit nog wat met haar moeder te maken wil hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen