Yolanthe met nieuwe lover op cover Privé: ‘Wesley Sneijder doodziek’

Yolanthe Cabau en haar nieuwe lover Lentini Eersteling staan deze week opnieuw op de cover van roddelblad Privé. En daar is haar ex Wesley Sneijder goed ziek van, weet Evert Santegoeds.

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau © SBS, NPO

Drie weken geleden lekte de eerste foto uit van Yolanthe Cabau met haar nieuwe lover Lentini Eersteling. Samen lagen ze innig verstrengeld op een Mexicaans strandbedje. De Privé zette de foto op de cover, maar daarna bleef het redelijk stil rondom het tweetal. Nu heeft het blad het stelletje wéér op de cover staan en nog intiemer dan de vorige keer.

Yolanthe stapje verder

Hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws: “Ze is opnieuw in Mexico gespot. We waren gebleven bij wat romantische foto’s bij een zwembad en we gaan nog een stapje verder. Dat stadium van daten en verkennen is wel voorbij, want op de nieuwe foto is te zien dat Xess Xava al in de nek zit van Lentini en daar heel vertrouwd mee is.”

“Ze lopen daar tussen de toeristen die geen idee hebben wie zij zijn, maar gelukkig liep er ook een Nederlander rond. Die maakte deze foto en speelde hem nog door naar ons ook. Het is wel een foto die aangeeft dat er meer aan de hand is dan wat daten en vakantievieren met iemand die je net kent.”

‘Wesley is gebroken’

Evert heeft het management van Yolanthe om een reactie gevraagd. “Nou, die geeft niet thuis. Xenia, de manager van Yolanthe, geeft geen reactie, Lentini zelf wil helemaal niets zeggen en ook het management van Wesley hebben we om een reactie gevraagd.”

Wesley Sneijder is er kapot van, aldus Evert. “Ja, het is best pijnlijk voor hem natuurlijk. Dat kun je je voorstellen. Dat zei de manager ook, van: ‘Wat denk je zelf dat hij ervan vindt?’ Het is natuurlijk al pijnlijk als je je ex met een nieuwe liefde ziet zitten op een terrasje, maar met je kind in z’n nek en dan ook nog in een vrij groot weekblad in Nederland…”

Voor eens en altijd

Zo’n cover komt wel even binnen bij Wesley, aldus de bladenmaker. “Dat is een confrontatie, juist omdat we allemaal weten dat Wesley haar heel graag terug wilde hebben en daar ook zijn best voor gedaan heeft.”

“Hij heeft een boek geschreven en daarin trok hij de schuld van de scheiding helemaal naar zich toe. Dat is niet gelukt en dat maakt deze foto wel voor eens en voor altijd duidelijk, ben ik bang.”

Geruchten

Volgens showbizzhyena Yvonne Coldeweijer is Lentini overigens bad news. Hij is nu al aan het vreemdgaan van Yolanthe, weet ze. “Berichten stromen binnen over deze gozer.”

“Heeft Yo weer een relatie met een cheater?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen