Drama voor Yolanthe Cabau: ‘Nieuwe lover betrapt in parkeergarage’

Bijna dertien jaar nadat Yolanthe Cabau zoenend betrapt werd met Wesley Sneijder in een parkeergarage, zou nu haar nieuwe lover Lentini Eersteling zijn betrapt tussen het blik. “Rennen Yo!”

Yolanthe Cabau en Lentini Eersteling © Instagram

RTL Boulevard zorgde begin 2009 voor een enorme controverse door beelden te tonen van een zoenende Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, terwijl zij toen nog in een relatie zou hebben gezeten met Jan Smit. De beelden waren gemaakt door een beveiligingscamera van een parkeergarage en die werden verkocht aan de showrubriek.

Tongende Lentini

Nu, een kleine dertien jaar later, is Yolanthe’s vermeende nieuwe lover Lentini Eersteling betrapt in een parkeergarage. Daar zijn geen beelden van, maar showbizzhyena Yvonne Coldeweijer zegt het en dan klopt het meestal. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?”

Een ‘spion’ heeft het volgende ‘verontrustende berichtje’ naar Yvonne gestuurd: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Niet zo trouw

Foute boel, denkt Yvonne. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden.”

Ze vervolgt: “De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog veel meer dirt

Yvonne krijgt naar eigen zeggen een hoop dirt binnen over deze gozer. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met een spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

“Ook zij betrapte hem op vreemdgaan, waarop hij antwoordde: “Denk je dat Jay-Z niet vreemdgaat?” Bro. Jij bent niet Jay-Z. En dan nog. WTF denk jij. RENNEN YO!! DOUCHEBAG ALERT!!”

Stories

Het pijnlijke is dat weekblad Privé deze week gaat uitpakken met de eerste duidelijke foto van het stelletje, aldus Yvonne. “Evert Santegoeds heeft 250 euro betaald voor de foto. Zo gierig. 😂”

Eerder had Privé al wel deze foto van het stelletje in het blad staan.

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Yolanthe Cabau haar nieuwe lover bij het grofvuil zet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen