Gordon lijkt terug te keren naar Nederland: ‘Hij is zo eenzaam’

Dag in dag uit laat Gordon aan het door hem achtergelaten Nederland zien hoe ‘geweldig’ zijn nieuwe leven in Dubai eruitziet. Volgens meerdere glazen bollen ligt er echter een remigratie in het verschiet.

Gordon © Instagram

Gordon is geëmigreerd naar Dubai en sinds het uit is met zijn toyboy Jeffrey de Visser laat de SBS 6-ster zich behoorlijk gaan in het patjepeeërsparadijs. Hij hecht er veel waarde aan dat mensen zien hoe zijn nieuwe lege leven eruitziet: elke dag weer verschijnen er op de socials foto’s en filmpjes van Gordons leven in Dubai.

Gordon in Dubai

Aanvankelijk zagen we Gordon iedere ochtend braaf aan het ontbijt zitten bij Jones the Grocer, maar de laatste tijd gaat hij naar dancefeesten, zit hij op rooftopbars en omringt hij zich graag met half ontblote mannen. Als mensen suggereren dat hij weer aan de drank en drugs zit, reageert hij geprikkeld: “Er is hier geen drank zuur wijf!”

Maar is Gordon echt zo blij met dat lege leven in Dubai? Of probeert hij zijn ex Jeffrey te laten zien hoe gelukkig hij wel niet is zonder hem? Jeffrey heeft Gordon verlaten omdat hij hem zou hebben bedrogen met escorts. Wat de reden ook is: al die posts op Instagram laten een behoorlijk eenzame man zien.

Terug naar Nederland

Inmiddels hebben al vier verschillende paragnosten los van elkaar verklaard dat Gordon in 2022 weer terugkeert naar Nederland. “Nee, die blijft niet in Dubai”, zei Liesbeth van Dijk gisteren stellig in RTL Boulevard.

En medium Thomas Woolthuis in de Story: “Gordon komt terug naar Nederland! Ik ben daar heel stellig in. Hij is regelmatig hier voor zijn werk en terugkeren naar Dubai valt hem steeds zwaarder. Hij kan er zijn draai niet vinden. Door de eenzaamheid vervalt hij in oude gewoontes. Voor mijn gevoel is hij al teruggevallen. Dat pak ik duidelijk op.”

Niet meer sober

Thomas denkt dat Gordon weer aan allerlei middelen zit. “Van absolute soberheid is geen sprake meer. Voor mijn gevoel is hij voor de winter van 2022-2023 terug op Nederlandse bodem. Gordons terugkeer voltrekt zich geruisloos en geleidelijk. Geheel in tegenspraak met de bombarie waarmee hij vertrok.”

Collega-medium Marion Berndsen ziet hetzelfde in haar glazen bol. “Gordon zal in 2022 uit Dubai vertrekken. Vanwege de sfeer die daar hangt. Daarnaast mist hij Nederland, en vooral Amsterdam. Hij voelt zich niet geaard in Dubai. De kritiek op zijn terugkeer zal hem niets doen omdat hij, impulsief als hij is, overal zelf achter wil komen.”

Eenzaamheid

Ook Marion voelt eenzaamheid bij Gordon. “Ik voel veel eenzaamheid bij hem. Privé, maar ook zakelijk. Hij moet een paar restaurants afstoten, maar vindt dat moeilijk omdat er mensen werken met wie hij een emotionele binding heeft.”

En dan is er nog paragnost Jan C. van der Heide van de ParaVisie. Ook hij weet het zeker: “Gordon zet uiteindelijk vraagtekens bij wonen in het buitenland, hij keert steeds weer terug in de moederschoot Nederland.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon etaleert op Instagram trots hoe zijn nieuwe leven in Dubai eruitziet. Voelt u ook de leegte?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen