‘Dennis Schouten en Jan Roos boeren goed, kopen peperdure bolides’

Dennis Schouten en Jan Roos boeren volgens het juicekanaal Reality FBI ontzettend goed met hun kijkcijferhit RoddelPraat. Zo zou Dennis zelfs een Porsche 718 Cayman hebben aangeschaft.

Jan Roos en Dennis Schouten © RoddelPraat

Hoewel Dennis Schouten en Jan Roos van YouTube geen geld meer mogen verdienen met advertenties rondom hun video’s, lijken de mannen daar niet al te veel onder te lijden. Ze boeren volgens het juicekanaal Reality FBI dermate goed met de donaties van hun vele fans dat Dennis nu een Porsche 718 Cayman heeft kunnen aanschaffen.

‘Dennis koopt bolide’

Het juicekanaal Reality FBI kwam de vermeende aankoop op het spoor tijdens een sessie op het sociale medium Clubhouse, waar Dennis lichtelijk gechanteerd zou zijn met onthullingen over zijn auto. “Op dat moment klopten een aantal fans van het programma RoddelPraat bij me aan, om onderzoek te doen naar de geheimzinnigheid over die ‘auto’.”

Dennis heeft volgens het kanaal deze Porsche 718 Cayman gekocht, een model uit 2018 ter waarde van 84.995 euro. “Ik heb met DNA Cars gebeld, en met een simpel foefje kunnen achterhalen, dat Dennis inderdaad deze auto heeft aangeschaft, begin november”, aldus Reality FBI.

‘It wasn’t me!’

Reality FBI heeft wederhoor gepleegd bij Dennis en hij ontkent in alle toonaarden. Het chatgesprek met Dennis is gepubliceerd door het juicekanaal. “Hoe kom je hierbij?”, vraagt de presentator zich af. “Je ontkent het?” “Ja tuurlijk.”

Het lijkt erop dat Dennis er veel aan gelegen is om het gerucht te ontkrachten. Volgens Reality FBI komt hij zelfs met een aankoopfactuur van een Volkswagen op de proppen. Mogelijk vreest hij voor de reactie van de RoddelPraat-donateurs. “Die wilden de geheimzinnigheid achter die ‘auto’ achterhalen en weten waar ‘hun geld’ mogelijk aan opgaat”, aldus Reality FBI.

Betrapt?

Enkele uren na de juice van Reality FBI, is een volger van het juicekanaal langs het Almeerse appartement van Dennis gereden. Daar stond de Porsche in kwestie gewoon op de stoep. “Ziet eruit als de Porsche van Dennis Schouten”, concludeert Reality FBI.

Ook Dennis’ co-host Jan Roos rijdt luxe. Hij maakte in augustus bekend een ‘bloedordinaire auto‘ te hebben gekocht. Dat zou zomaar de Range Rover kunnen zijn waarmee hij afgelopen week in beeld verscheen in het programma Het Jachtseizoen. Al met al dus mooi nieuws voor de RoddelPraat-heren, die ’s lands populairste online showrubriek maken.

Reality FBI

Enkele stories van Reality FBI met de geruchten over Dennis’ Porsche, zijn ontkenning en zijn mogelijke betrapping ziet u onderstaand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dennis Schouten liegt volgens het juicekanaal over zijn vermeende nieuwe Porsche. Kan kloppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen