Rogier Smit wil zich na pijnlijke tv-val richten op kamerverhuur

Rogier Smit wil zich na zijn pijnlijke tv-val gaan richten op kamerverhuur via Airbnb. Hij heeft namelijk een nieuw appartement betrokken in het centrum van Leeuwarden. “Het is zo groot!”

Rogier Smit Foto: Michel Schnater, RTL

Het tv-succes van Frank Jansen en Rogier Smit was van korte duur. Nadat de twee in een vechtscheiding belandden en rollebollend over straat gingen, kwam hun tv-duoschap abrupt ten einde. RTL heeft vlak voor de jaarwisseling bekendgemaakt dat het contract met beide heren à 540 duizend euro per jaar is ontbonden.

Rogier is verhuisd

Rogier kwam een paar maanden geleden in het nieuws omdat hij toen op een Friese camping bleek te wonen. Wat daarvan de reden is? “Cocaïne kost veel geld“, aldus RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy.

Inmiddels heeft Rogier dankzij de hulp van een goede vriendin een nieuw appartement betrokken in het centrum van Leeuwarden en de foto’s daarvan heeft hij gedeeld met weekblad Party. “Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Het is werkelijk een wonder dat ik in dit bijzonder mooie huis terecht ben gekomen.”

Airbnb beginnen

Rogier wil nu aan een nieuw leven zonder televisie beginnen. “Ik ga eerst mijn leven weer opbouwen. Ik ben van plan om hier een Airbnb te gaan beginnen. Het huis is zo groot, daar kan ik makkelijk nog kamers van verhuren en dat geeft ook inkomsten, want van de lucht kan niemand leven.”

Het is ook wel leuk om op zijn tijd mensen in je woning te hebben, aldus Rogier. “En voor de rest ga ik eerst eens goed nadenken over wat ik in de toekomst wil. Ik heb wel meerdere ideeën, maar daar kan ik op dit moment nog niets over vertellen.”

‘Het gaat goed’

Volgens Rogier gaat het goed met hem. “Ik heb er alle vertrouwen in dat er iets moois op mijn pad komt. En uiteraard gun ik Frank ook het beste. Ik heb echt fantastische jaren met hem gehad, maar ik richt me nu op een andere toekomst.”

De heren hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien. “Ach, misschien komt dat over een paar jaar weer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een kamertje huren bij Rogier Smit: de horror?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen