Nog één week rust voor Marco Borsato: nieuwe affaires op straat?

Marco Borsato is behoorlijk de klos, want de beruchte showbizzhyena Yvonne Coldeweijer zit achter hem aan. Ze stelt dat de zanger nog steeds vreemdgaat en komt volgende week met meer details.

Marco Borsato en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het is zelden voorgekomen dat een BN’er zó hard van zijn voetstuk is gevallen als Marco Borsato. Nadat hij in Nederland de scherven probeerde te lijmen door uit te huilen op de tv-divan van Linda de Mol, kwam Marco deze week met een soortgelijk interview op de Vlaamse tv. Daar doet hij ineens alsof hij helemaal nooit is vreemdgegaan.

‘Marco gaat vreemd’

De beruchte showbizzcommentator Yvonne Coldeweijer maakt gehakt van dat interview. Maar ze heeft nog méér in petto. Ze riep vorige maand immers dat Marco nog steeds vreemd zou gaan en daar is zijn moeder Mary Borsato woest over. Maar waar blijven de details? Nou, die laten niet meer lang op zich wachten.

Er komt volgende week namelijk een nieuwe video waarin Yvonne meer uit de doeken doet. “Ik heb deze bom al gedropt: ik weet dat Stalko Borsato nog steeds vreemdgaat en hoe dat precies zit, ga ik je volgende week vertellen in een nieuwe video. Ja, het is een cliffhanger, maar ik doe dat omdat er op de achtergrond nog even iets speelt wat ik rond wil hebben. En dán! Volgende week komt er zoveel juice! Whoohoo!! Can’t f*cking wait.”

‘We geloven jou niet!’

Het stoort Yvonne mateloos dat Marco weer mooi weer aan het spelen is. “Het feit dat jij zegt dat je nu trouw bent en niet meer vreemdgaat: dat is gewoon niet waar. We geloven jou niet, b*tch! Je snapt natuurlijk wel dat Stalko nog steeds vreemdgaat, hè? En je snapt natuurlijk wel dat ik daar even een apart momentje voor ga uittrekken.”

Zijn vrouw Leontine zat afgelopen week in een peperdure stresskliniek. “Er is sh*t gaande en dan vinden we het gek dat Leontine stress heeft? Er gaat genoeg rond over Stalko waar dit gezin zich héél druk om kan maken.”

Strafbare feiten

Speelt er dan nog iets anders? Ja, stelt Yvonne. Ze heeft het over ‘strafbare feiten’. “Er is een hele hoop dat ik weet. Laten we daarmee beginnen. (…) Ik wil momentum opbouwen en de mensen voorbereiden voor wat er gaat komen. Dit klinkt heftig, hè? Maar dit is wel wat ik bedoel.”

Ze vervolgt: “Dus ga ik hier op een vrijdagochtend zitten en roepen: ‘Weet je wat over Marco Borsato?! Strafbare feiten!’ Dat zou toch erg dom zijn als ik dat zou doen. Ik kan me ook niet voorstellen dat jij denkt dat ik dat echt ga doen. Dat ga ik echt niet doen. Laat ik strafbare feiten aan mij voorbijgaan? Absoluut niet, absoluut niet.”

‘Trust the process!’

Yvonne komt op een ander moment met dat verhaal. “Ik kan je niet vertellen waar ik mee bezig ben, want als jij het weet, dan weet Stalko het ook! Dus trust the process, ik weet wat ik doe. Ik ben een strategische meid. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar het komt allemaal neer op een bepaalde energie die in gang is gezet en die moet momentum krijgen. Dat is waar ik aan werk.”

Wordt hier ook aan gewerkt door de reguliere media? “De mainstream showbizzmedia durft dit gewoon niet aan. Ze durven het niet en willen het niet, tenzij ze er écht niet meer onderuit kunnen en dat was natuurlijk toen het vorige keer helemaal uit de klauwen liep met het vreemdgaan van Stalko.”

Life of Yvonne

De nieuwste video van Yvonne over Marco Borsato:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u zin in de Marco Borsato-onthullingen van Yvonne Coldeweijer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen