Leontine Borsato zit inderdaad in stresskliniek: ‘Waarom juist nu?’

Leontine Borsato zit momenteel inderdaad in de Spaanse stresskliniek van dokter Juriaan Galavazi. Dat bevestigt haar manager naar aanleiding van de primeur van Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

BN’er-vrouwen zijn bovengemiddeld vergevingsgezind voor hun ontrouwe mannen. Op de achtergrond lonkt immers altijd die nieuwe handtas, die dure schoonheidsbehandeling of die luxe vakantie die ze niet zelf kunnen betalen. Ondanks dat Leontine Borsato voor de hele natie voor paal is gezet, heeft ze Marco weer in haar armen gesloten.

Leontine in stresskliniek

De onthullingen over Marco en zijn buitenechtelijke affaires kwamen als een complete schok voor Leontine. Ze heeft een jaar lang de gelukkige alleenstaande vrouw gespeeld, maar in de zomer zijn Marco en Leontine weer bij elkaar gekomen. Hij is uit zijn verdrietholletje gekropen, zij heeft over haar hart gestreken.

Je zou denken dat alles kennelijk weer helemaal snor zit, maar juist nu heeft Leontine zich laten opnemen in een of andere peperdure stresskliniek. Showbizzwatcher Yvonne ‘Alberta Verlinde’ kwam gisteren met die primeur en Leontine’s management heeft het nu bevestigd aan Shownieuws.

4.500 euro

Marije Knevel lepelde het nieuwtje van Yvonne gisteren op aan de desk van Shownieuws, uiteraard zonder bronvermelding. De sterren van Shownieuws kijken immers neer op Yvonne. “Leontine is in Malaga, heeft het management bevestigd. Ze is bij dokter Jurriaan. Ik weet niet of jullie dokter Juriaan kennen. Nee?”, aldus Marije.

Wie is dokter Juriaan? “Oh, in het Gooi is dat een ding. Hartstikke lekker dat ze daar naartoe is. Ze is daar zes dagen voor een soort retraite. Hij is een coach en hij helpt je om je terug te brengen naar je ware ik. Het is 4.500 euro voor zes dagen, maar het is een prachtige plek met yoga, meditatie, gezond eten en een-op-een-coaching.”

‘Waarom juist nu?!’

Albert Verlinde (de echte) vindt het gek dat Leontine juist op dit moment naar die kliniek is afgereisd. “Waarom doet ze dat juist nu? Ze heeft heel veel meegemaakt. Waarom dan juist nu dit zo opzoeken?”

Marije: “Ik durf het je niet te zeggen, maar dokter Jurriaan is wel een populaire coach.”

Tooske Ragas: “Misschien had hij nu pas plek.”

Albert: “Of ze had gespaard en nu pas 4.500 euro.”

Tja, dat ze tijdens het latten met Marco weer toegang heeft gekregen tot zijn creditcard kan natuurlijk ook helpen.

Zakkenklopperij

Frits Huffnagel vindt het maar een zweverige cursus. Hij spreekt van ‘zakkenklopperij’. Volgens Marije doen er gelijktijdig maximaal zestien mensen aan mee. Dat levert dokter Juriaan in een klein weekje toch 72.000 euro op.

Marije: “Het helpt je om gewoon dichterbij jezelf te komen. Ik zou het ook heerlijk vinden om daar naartoe te gaan. Als je het geld het, waarom zou je niet aan jezelf werken?”

Overigens werkt Yvonne Coldeweijer al een tijdje aan pikante juice over Marco Borsato. Ze heeft nog niet aangekondigd wanneer ze daarmee naar buiten komt. Wel stelt ze dat Marco nog steeds vreemdgaat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Leontine Borsato een sterke vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen